Lyd produktnyt

LG Eclair QP5 – mest kompakte soundbar til dato fra LG

LG Electronics frigiver nu deres produktnyhed LG Eclair QP5. LG Eclair udmærker sig ved at være den mest kompakte soundbar, virksomheden har lanceret til dato. Modellen blev tidligere på året tildelt 2021 CES Innovation Award Honoree.  Modellen måler 29,6 x 5,99 x 12,6 centimeter – en tredjedel af størrelsen på LG’s tidligere mindste soundbar med 3.1.2-lyd og Atmos. Bemærk dog at det er målene på selve soundbaren, der er også en subwoofer derudover…

På trods af dens beskedne størrelse lover en kraftfuld lyd understøttet af Dolby Atmos og DTS:X på Eclair modellen. Subwooferen leverer en kraftfuld bas med minimal vibration loves der i pressemeddelelsen. Den er i et elegant, ovalt design beklædt med jerseystof i klassisk sort eller hvid, der passer ind i alle typer af moderne indretninger.

Det avancerede 3.1.2-system i LG Eclair leverer, sammen med den medfølgende subwoofer Meridian Audio’s teknologi. Meridians Horizon-teknik konverterer to-kanals lyd, der giver en fordybende lydoplevelse, der er tro mod den originale lyd og giver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LG Eclair har understøttelse af 4K-pass-through, der giver muligheden for at nyde godt af d4K- og HDR-indhold inklusiv Dolby Vision på dine foretrukne streamingtjenester. Derudover analyserer LG AI Sound Pro det indhold, der spilles, og anvender automatisk de bedste lydindstillinger baseret på typen af indhold, der vises, uanset om det er nyheder, musik eller film.

eARC (enhanced audio return channel) gør det muligt at have tabsfri transmission af 5.1-, 7.1-lyd samt lyd gennem Dolby Atmos og DTS:X på kompatible fjernsyn. Ejere af LG’s fjernsyn fra 2021 kan også drage nytte af lyden, som gennem TV Sound Mode Share kombinerer processorkraften fra LG’s nyeste a (Alpha) AI-processorer og AI Sound Pro for at frembringe de dybe nuancer og detaljer i lyden fra indholdskilden.

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button