Branche-Nyt

LG 2019 OLED TV får HDMI 2.1 support

LG’s kommende 2019 modeller får HDMI 2.1 support. Det har man netop bekræftet i en pressemeddelelse, der konkret nævner understøttelse af 2.1 features som high frame rate (HFR), enhanced audio return channel (eARC), variable refresh rate (VRR) og auto low latency mode (ALLM).

LG OLED 2019 TV
LG OLED 2019 TV

LG’s 2019 OLED TV er 8K modellen den 88″ store Z9. Derudover kommer man med 4K W9 wallpaper model og E9 samt C9 modeller. I OLED skærmene sidder LG’s Alpha 9 gen 2 processor.

Rn ny Deep Learning Technology-algoritme skal give modellerne bedre billede- og lydkvalitet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye algoritme og en database med over én million visuelle datapunkter muliggør en analyse af det viste indhold og tv-miljøet, så fjernsynet kan kalibreres for den bedste billed- og lydgengivelse for det miljø, hvor fjernsynet er placeret. Ud over indholdsdetektering finjusterer den nye processor, ved hjælp af en indbygget lysmåler, billedet i overensstemmelse med omgivelserne for at give en optimeret lysstyrke.

Andengenerations A9-processoren kan yderligere forbedre HDR-indholdet ved at justere lysstyrken for at afspejle selv de mørkeste scener med utrolig kontrast, detalje og farvedybde – og selv i de lyseste rum. Og ved at bruge Dolbys nyeste image management innovation, som intelligent tilpasser Dolby Vision-indhold, leverer LG tv’er en overbevisende HDR-oplevelse, selv når det omgivende lys varierer.

Lydkvaliteten forbedres af en intelligent algoritme, som kan konvertere tokanals lyd til overbevisende virtuel 5.1 surround-lyd. Andengenerations ?9-processoren optimerer lyden baseret på indholdet, blandt andet ved at gøre stemmer klarere i film, dramaserier og nyheder. Brugere kan justere lydindstillingerne, så de passer til lokaleforholdene – eller lade deres tv indstille de perfekte niveauer intelligent ud fra placeringen af tv’et. Derudover har LGs flagskibs-tv Dolby Atmos for at skabe en utrolig realistisk lyd og mere intens underholdning.

De nye skærme har en opdateret version af webOS med Amazon Alexa support, og så er der, med danske øjne måske mere interessant, support for Google Assistent, omend LG ikke specifikt nævner dansk som understøttet her.

Andengenerations A9-processoren findes også i LGs 2019 flagskibsmodel i LCD-skærmen, den 75-tommers 8K SM99. LGs 2019 premium LCD-tv-serie (SM9X og SM8X serien) vil også blive introduceret til markedet under et nyt navn: NanoCell TV. Dette illustrerer bedre den billedforbedring, som tilvejebringes af NanoCell-teknologien (NanoColor), farvenøjagtigheden i en bredere synsvinkel (NanoAccuracy) og det eksklusive, næsten grænseløse design (NanoBezel). LGs NanoCell tv-modeller har også AI-forstærket billede og lyd drevet af en dyb indlæringsalgoritme.

Læs mere om de danske priser her i vores tabel fra maj 2019

Kilde: LG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button