Streamingnyt

Lego serier på Viaplay

Lego serier ViaplaySå er der glædeligt nyt til alle børnefamilier: 3 af LEGO´s populære serier kommer på Viaplay den 9 oktober. Træd ind i LEGO´s forunderlige og fantasifulde verden, når efteråret trænger sig på og se alle afsnit direkte på Viaplay, eller download og se dem offline.

LEGO Ninjago (26 episoder)

I LEGO Ninjago kæmper de 4 ninjaer Kai, Jay, Zane og Cole en evig kamp mod det onde sammen med Sensei Wu og pigen Nya.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udover at kæmpe mod det onde kæmper de 4 ninjaer også mod et gammelt rygte om, at en Ninja skal være bedre og stærkere end de andre – så konkurrencen sætter også deres venskab på prøve.

LEGO Friends (3 episoder)

I LEGO friends møder vi de 5 piger Mia, Emma, Olivia, Andrea og Stephanie, som bor i byen Heartlake City. Vi følger dem i tykt og tyndt, når de shopper, bager læke kager eller træner hundehvalpe op til byens talentshow.

LEGO Chima (24 episoder)

Der var engang, hvor landet Chima var et fredeligt land. Men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer, fordi krokodillerne insisterer på at få deres del af den kraftige energikilde, Chi, som både kan forlænge og ødelægge liv. I LEGO Chima træder du ind i en magisk verden med utæmmet natur, skønhed og forunderlige begivenheder.

Alle tre serier og en masse børneindhold som Toy Story, Det regner med Frikadeller og Violetta kan downloades på Viaplay-appen og ses offline.

I samme kategori

Back to top button