TV-NytStreamingnyt

Le Tour Revanchen – Gadeløb med danske Tour de France stjerner

Onsdag 4. august kommer de danske Tour de France-stjerner på besøg i Struer, hvor gadeløbet Le Tour Revanchen bliver kørt for anden gang. Se blandt andet cykelkometen Jonas Vingegaard, der kommer direkte fra podiet i Paris og den forsvarende mester Kasper Asgreen. discovery+ og Kanal 5 sender løbet direkte.

”Nu er det første gang, at jeg skal deltage i Le Tour Revanchen, men jeg ser virkelig frem til at køre sammen med alle de andre ryttere og samtidig hilse på alle de fremmødte cykelfans. Jeg er sikker på, at det bliver spændende dag, og så håber jeg selvfølgelig på at ende øverst på podiet,” siger Jumbo-Visma-rytteren, Jonas Vingegaard.

Den forsvarende mester Kasper Asgreen fra Deceuninck – Quick-Step stiller også til start i år. Han kommer brandvarm fra Tour de France, hvor han blandt andet gjorde sig selv bemærket med en flot andenplads på løbets sidste enkeltstart. Derudover skal Kasper Asgreen også repræsentere Danmark til OL, hvor han både skal køre enkeltstart og linjeløbet. Linjeløbet i Tokyo køres den 24. juli, mens enkeltstarten køres den 28. juli. Begge løb kan ses eksklusivt på discovery+ og Kanal 5.

Kasper Asgreen er ikke den eneste OL-rytter, der stiller til start i Struer. Også Michael Valgren fra det danske OL-hold i linjeløb deltager i Le Tour Revanchen. Men de får kamp til stregen i gadeløbet, da en af Danmarks stærkeste ryttere i form af Team DSM-rytteren Søren Kragh-Andersen, som vandt to etaper af sidste års Tour de France, også deltager i Le Tour Revanchen.

“Vi elsker simpelthen cykelsport hos Discovery, og vi viser verdensklasse-cykling hele året. Det er dog yderst sjældent, at vi har mulighed for at vise ét løb, hvor de allerstørste danske navne er samlet for at konkurrere mod hinanden. Nu er den chance kommet, og vi glæder os til at levere en stor aften. Samtidig bliver det en oplagt mulighed for hele Danmark til at hylde Jonas Vingegaard for en historisk flot Tour de France-præstation,” siger sportsdirektør hos Discovery Danmark, Søren Klæstrup.

Ruten i Struer på 1,8 kilometer bliver kørt af flere omgange, og feltet vil udover de danske stjerner også bestå af udenlandske Tour-ryttere samt danske amatørryttere. Feltet vil sammenlagt bestå af 50 ryttere.

Det er Struer Kommune, f Sports Group og de lokale cykelklubber i Struer og Holstebro, som står bag Le Tour Revanchen i år.

Le Tour Revanche bliver sendt på discovery+ og Kanal 5 direkte fra Lydens By onsdag 4. august klokken 19.00. Løbet blev kørt for første gang i 2019, mens 2020 versionen blev udskudt på grund af corona-restriktionerne.

Kilde: Discovery Networks

I samme kategori

Back to top button