Laura Drasbæk ny vært på TV3

| onsdag 23. nov, 2011 15:02 | 0 Kommentarer

Laura Drasbæk Vis mig dit køleskabSkuespilleren Laura Drasbæk bliver ny vært på TV3, når vi til foråret tager hul på en helt ny udgave af det tidligere meget populære program ”Vis mig dit køleskab”.

Laura Drasbæk er uddannet skuespiller fra Århus Teater i 2001 men debuterede allerede i 1990 i filmen ”Lad isbjørnene danse”. Hun har også skrevet børnebøger og i 2010 deltog hun i Vild med Dans og fik en fornem 2.plads med dansepartneren Silas Holst.

”Laura er et alsidigt talent, vi glæder os meget til at præsentere i foråret 2012. Hun passer fantastisk ind i den moderne udgave af Vis mig dit køleskab, som TV3 er ved at producere sammen med produktionsselskabet GONG. Seerne vil med sikkerhed kunne genkende det, hvis de så det dengang i 1990’erne. Men vi også kan roligt love, at det indlysende nu laves i en meget fornyet og langt mere underholdende udgave”, siger TV3’s programdirektør Morten Mogensen.

Programmet får premiere på TV3 PULS i foråret 2012, men TV3 ønsker endnu ikke at oplyse, hos hvem Laura Drasbæk åbner køleskabe og som seerne dermed kommer helt tæt på. 

Kilde: TV3 nyt

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt