TV-Nyt

Lars Mikkelsen med i BBC’s Sherlock

lars mikkelsen sherlock DR3Den danske skuespiller Lars Mikkelsen, storebro til Mads, skal være med i tredje sæson af BBCs ‘Sherlock’, hvor han skal spille skurken med det skandinavisk klingende navn Charles Augustus Magnussen.

Serien er en nyfortolkning af historien om mesterdetektiven Sherlock Holmes. Den fik premiere i England i 2010 og har siden opnået international anerkendelse. ‘Sherlock’ er blevet solgt til over 180 lande og har blandt andet været nomineret til en Golden Globe for Benedict Cumberbatchs fortolkning af Sherlock Holmes.

Sherlock Holmes og John Watson er rykket til nutiden og løser alverdens kriminalmysterier og at serien foregår i nutiden åbner desuden op for brugen af nettet og sociale medier.
Blandt andet har Sherlock og John hver deres blog, og den kan man gå ind og læse – og der lækkes faktisk af og til mere information end der vises på tv. På den måde er der ikke blot tale om en tv-serie, men et helt univers omkring tv-serien.

I Danmark er det danske DR3 der har vist serien. DR3 har også sikret sig rettighederne til den tredje sæson, så vi får altså lejlighed til at danske Lars Mikkelsen på dansk tv. Inden tredje sæson viser DR3 i øvrigt et gensyn med ‘Sherlock’-serien, hvilket sker til oktober.

Tredje sæson forventes til januar 2014.

Kilde: Ekstra Bladet/DR

I samme kategori

Back to top button