TV-Sport

Landsholdsfodbold: Holland – Danmark

- Sådan ser du venskabskampen på TV og Streaming

Lørdag den 26. marts skal det danske fodboldslandshold igen i kamp. Der er tale om en venskabskamp mod Holland i Amsterdam. Holland er ligesom Danmark kvalificeret til VM-slutrunden senere på året.

Christian Eriksen er endelig tilbage på det danske landshold, efter han har fået en flot start på sin tid i Brentford. Han er dog er her i weekenden testet positiv for coronavirus, det forventes imidlertid, at han støder til det danske landshold senere på ugen.

Ovenpå det seneste nederlag i Skotland, skal de danske drenge i gang med at opbygge en ny solid stime, inden holdet til november drager til Qatar. Det bliver dog noget af en opgave, når Danmark på udebane skal op imod Holland, der igen har fået rutinerede Louis Van Gal ved roret. Danmark vandt seneste kamp mod Holland tilbage ved EM i 2012, hvor Michael Krohn-Dehli blev matchvinder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Holland – Danmark TV Guide

Holland – Danmark venskabskampen kan ses på Kanal 5 og discovery+

18:45 Optakt: Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen varmer op til aftenens kamp mellem Holland og Danmark

20:45 Kampstart: Holland – Danmark Kampen kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup.

22:45 Nedtakt: Studieeksperterne Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen er klar med en analyse efter kampen.

Som du måske har hørt, så overtager TV 2 rettighederne til landsholdsfodbold, men det er først fra juni 2022, når Nations League går i gang igen.

Så Discovery har denne kamp og Serbien kampen på hjemmebane i Parken tirsdag den 29. marts tilbage af deres danske landsholdsrettigheder.


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

I samme kategori

Back to top button