Branche-Nyt

La Liga rettighederne afgjort i Storbritanien – vi venter fortsat på dansk aftale

tv fodboldSky Sports har sikret sig rettighederne til at vise kampe fra den spanske liga. Der var eller rygter ude, om at rivalen BT Sports havde fravristet rettighederne fra Sky, men nu har Sky meldt ud at de har sikret en aftale for de kommende 3 sæsoner.

I Danmark er det fortsat ikke afgjort, hvor rettighederne havner. Hidtil har de været hos Canal 8/9 og 6’eren, men den aftale løb ud med forrige sæson. Det er selskabet MP & Silva, der har retten til at sælge La Liga rettighederne for tv, online og mobilplatforme i Danmark og Skandinavien generelt, men der er endnu ikke meldt noget ud om at der skulle være en aftale på plads, her kort før La Liga starter den nye sæson 22. august. De mest oplagte købere vil være Discovery Networks eller MTG (Viasat/Viaplay).

MP & Silva står også for salget af tv-rettigheder til den italienske Serie A. Også her lader en dansk tv-aftale vente på sig. Den franske Ligue 1 er heller ikke længere at finde på dansk tv efter Viasats aftale udløb med 2014/15 sæsonen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I samme kategori

Back to top button