TV-Sport

Kvindernes Ishockey VM 2022 – Sådan dækker DR

De danske ishockey-kvinder skøjtede og kæmpede sig ind i danskernes hjerter, da de ved vinter-OL i Beijing i begyndelsen af året var tæt på at snuppe en kvartfinaleplads efter en sensationel sejr over Tjekkiet.

På torsdag er der igen mulighed for at opleve det danske landshold, når DR sender live fra VM, hvor verdens 10 bedste ishockey-nationer dyster om medaljer.

Det er første gang, Danmark er vært for et A-VM i ishockey for kvinder. At kampene foregår på hjemmebane, er kun med til at skrue forventningerne om en flot dansk indsat endnu en tak i vejret.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten, siger:

– Vi er glade for, at det er lykkedes os at sikre rettighederne til at sende fra turneringen, fordi det passer perfekt med DR’s strategi om at dække dansk eliteidræt, og særligt når det oveni købet er en VM-slutrunde på dansk grund.

DR sender alle Danmarks fire indledende kampe plus semifinaler og finale. Åbningskampen i Frederikshavn på torsdag den 25. august er et naboopgør og revanche for det tætte nederlag, som Danmark led til Sverige ved OL for et halvt år siden.

Det er DR’s ishockey-kommentator Frederik Lindved, der kommenterer de fleste af kampene. Han afløses i enkelte kampe af Mathias Jacobsen.

Udover live-udsendelser og højdepunkter på DRTV og DR2 bliver ishockey-VM også dækket indgående på dr.dk. Her vil alle kampe blive liveblogget, og der vil være spillerportrætter, features og videoklip med det bedste fra kampene.

Kvindernes Ishockey VM 2022 – Sendeplan

  • Torsdag den 25. august klokken 19.25 til 22.00 på DRTV: Danmark-Sverige. Spilles i Frederikshavn. Kommentator Frederik Lindved.
  • Lørdag den 27. august klokken 19.25 til 22.00 på DRTV: Tjekkiet-Danmark. Spilles i Frederikshavn Kommentator Mathias Jacobsen.
  • Søndag den 28. august klokken 16.50 til 19.30 på DR2 og DRTV: Danmark-Ungarn. Spilles i Frederikshavn. Kommentator Mathias Jacobsen.
  • Tirsdag den 30. august klokken 19.20 til 22.00 på DR2 og DRTV: Danmark-Tyskland. Spilles i Frederikshavn. Kommentator Frederik Lindved.
  • Lørdag den 3. september klokken 13.50 til 16.30 på DRTV. Vises på DR1, hvis Danmark er med: Semifinale. Spilles i Herning. Kommentator Frederik Lindved.
  • Lørdag den 3. september klokken 17.50 til 20.30 på DRTV. Vises på DR1, hvis Danmark er med: Semifinale. Spilles i Herning. Kommentator Frederik Lindved.
  • Søndag den 4. september klokken 19.20 til 22.00 på DRTV: Finale. Spilles i Herning. Kommentator: Frederik Lindved.
Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button