Branche-NytStreamingnyt

Kvindelig topfodbold fra England, Tyskland og Frankrig på Viaplay

Nordic Entertainment Group har sikret sig eksklusive nordiske rettigheder til kvindelig topfodbold fra England, Tyskland og Frankrig på Viaplay Total Reklame-link. Det betyder, at de danske fodboldelskere får lov at følge nogle af landets absolut dygtigste kvindelige stjernespillere, blandt andre den danske landsholds-kaptajn Pernille Harder og Danmarks ”kvindelige Zlatan” Nadia Nadim, når de skal i kamp for deres fodboldklubber rundt omkring i Europa.

Pernille Harder i tyske VfL Wolfsburg. Nadia Nadim i franske Paris Saint-Germain. Mathilde Lundorf Skovsen I engelske Brighton & Hove Albion Women FC. De danske fodboldfans får nu rig mulighed for at følge Danmarks kvindelige top-fodboldspillere på nærmeste hold uge efter uge. NENT Group har nemlig sikret sig rettighederne til Europas tre bedste kvindelige fodboldligaer: Den engelske FA Women’s Super League, den tyske Frauen-Bundesliga og den franske Division 1 Féminine.

”Det er et stort skridt i udviklingen af kvindefodbolden, at et veletableret tv-selskab som Nordic Entertainment Group nu vil vise de allerbedste kvindelige fodboldligaer fra Tyskland, Frankrig og England. Jeg vil sige, at det er et historisk skridt, som jeg er sikker på vil gavne alle kvindelige fodboldspillere rundt om i Europa”, siger VfL Wolfsburg-spiller og anfører på det danske kvindelandshold Pernille Harder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I praksis betyder NENT Groups nyerhvervede rettigheder, at der på Viaplay vil blive vist knap 200 timers top-kvindefodbold hvert år frem til 2022. Udvalgte kampe vil ligeledes kunne ses på TV, hvor vi i åbningsweekenden den 7. og 8. september lægger hårdt ud med Manchester derby om lørdagen, hvor rivalerne Manchester City og Manchester United møder hinanden, mens søndagen byder på London derby mellem Chelsea og Tottenham – vi vil sågar havde studie på den første af kampene.

”Kvindefodbold bevæger sig mod en ny æra, hvor kvindernes VM i 2019 tiltrak over 1 milliard seere på verdensplan. Hos NENT Group gør vi os ekstremt umage, når vi arbejder med vores eksklusive sportsrettigheder – og skaber hver uge fodbold-dækning i verdensklasse. Vores seere kan nu se frem til mere end 130 live-kampe fra disse tre spænende ligaer med danske stjerner i nøgleroller på deres hold. Vi kan ikke vente med at tilbyde det for vores Viaplay-kunder”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport.

Der er for alvor lagt i kakkelovnen til spændende fodboldoplevelser, når NENT Group viser nogle af verdens dygtigste kvindelige fodboldspillere i aktion.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button