TV-Nyt

Kommende DR-serie udtaget til hovedkonkurrencen i Cannes

‘Huset’, som først får premiere på DR til september, får allerede nu særdeles positiv opmærksomhed, da den er udtaget til den prestigefyldte Canneseries-festival i Frankrig, det melder DR i en pressemeddelelse.

‘Huset’ beskriver DR som en rå spændingsserie i en arena, hvor konflikter, hemmeligheder og løgne er hverdag, og hvor alting hurtigt truer med at eskalere, hvis man rokker ved den balance, der holder ’huset’ sammen.

Huset handler om de fire fængselsbetjente – Sammi, Henrik, Miriam og Gert. Gennem deres øjne ser vi deres kamp for at få styr på et fængsl på ganske kort tid, men også deres personlige problemer, som hurtigt bliver viklet sammen med livet i fængslet.

De fire hovedkarakterer i serien – Sofie Gråbøl, David Dencik, Charlotte Fich og Youssef Wayne Hvidtfeldt – vil alle være til stede, når serien får verdenspremiere den 18. april i det berømte Théâtre Lumière, hvor man kan se de to første afsnit.

‘Huset’ er skabt af Kim Fupz Aakeson (‘Dag & Nat’, ‘Ulven kommer’, ‘Welcome to Utmark’) sammen med Frederik Louis Hviid (‘Bedrag’, ‘Shorta’, ‘Temple’) og Michael Noer (‘Før frosten’, ‘Papillon’, ‘R’), der begge instruerer serien.

Serien er på seks afsnit af 58 minutter. Den får premiere på DR1 og DRTV i september 2023.

 

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button