TV-Nyt

Kom på besøg i Tour de France-studiet på TV 2

Tour de France på TV 2I forbindelse med udgave nummer 100 af cykelløbet Tour de France inviterer TV 2 i sommeren 2013 på en daglig rundvisning i Tour de France-studiet på Kvægtorvet i Odense, hvor de besøgende kan se studiet og få en snak med dagens vært eller en anden medarbejder på Tour-redaktionen.

Rundvisningerne gennemføres de fleste dage i perioden fra lørdag 29. juni og til og med søndag 21. juli. En rundvisning og snak i Tour-studiet vil også give mulighed for at se TV 2s nye nyhedsstudie, der blev taget i brug i slutningen af april 2013, og den velkendte Midtergang på Kvægtorvet.

Rundvisningen inkluderer visning i ’Biografen’ på Kvægtorvet af det Tour de France-studieprogram, der sendes inden dagens etape. Besøget, der inkluderer servering af en sodavand, varierer i længde, men vil ofte strække sig over 1½-2 timer.

– Tour de France er blevet en af danskernes største og bedste sommertraditioner, og vi fik en særdeles god respons på de Tour de France-besøg på Kvægtorvet, vi gennemførte for et par år siden. Så når Touren i år køres for 100. gang, er det naturligt, at vi igen åbner for danskernes mulighed for at se knudepunktet for Danmarks Tour de France-dækning, siger TV 2s Tour de France-redaktør, souschef John Jäger, TV 2|SPORTEN.

Sådan tilmelder du dig
En Tour de France-rundvisning koster 100 kroner for voksne og pensionister og 50 kroner for børn og unge under 18 år. Betaling sker ved tilmeldingen på billetlugen.dk, som åbner omkring 1. juni. Her kan man vælge den dato, man ønsker at besøge Tour de France-studiet, og det antal personer, man tilmelder.

Når man har tilmeldt sig og betalt for sin rundvisning via billetlugen.dk, modtager man en kvittering via mail, som man tager med til rundvisningen. Man skal møde frem ved Kvægtorvet 10 minutter, før rundvisningen skal begynde.

Tidspunktet for rundvisninger vil variere fra dag til dag afhængigt af, hvornår TV 2s Tour de France-transmissioner er på skærmen de enkelte dage. En oversigt over datoer og klokkeslæt kan ses her.

I samme kategori

Back to top button