Julefilm på Netflix

| søndag 01. dec, 2013 08:57 | opdateret 09. nov, 2016 kl. 12:44 | 0 Kommentarer

netflix julefilm

Det er blevet december, og i den anledning har vi her på DIGITALT.TV fundet lidt julefilm på Netflix.  

Der er noget for både store og små, og vi har prøvet at finde lidt for en hver smag, ikke kun de klassiske julefilm.

Har du ikke prøvet Netflix endnu, så er første måned gratis.

Becoming Santa – interessant dokumentar

 

Hvad kræver det at være julemand? Det er omdrejningspunktet for denne dokumentar.

Jack Sanderson er en er en tætbygget, midaldrende mand, der har arbejdet i filmbranchen i årevis som en skuespiller, producer og personlig assistent. Men et år får han ideen om at tilføje noget nyt til hans CV – julemand. Sanderson beslutter at finde ud af, hvordan det er at have det at være julemand som job, samt ikke mindst for selv at komme i julestemning efter at han har mistet flere nære familiemedlemmer.

Becoming Santa er på ingen måde en klassisk julefilm, men et oplagt alternativ, hvis du er kørt lidt træt i disse.

Bad Santa – den politisk ukorrekte julefilm

 

Hvis du ikke allerede har set den, eller det måske er tid til et gensyn, så synes vi Bad Santa sagtens kunne komme på din Netflix liste her op til jul.

Bad Santa er en ganske politisk ukorrekt julefilm, der handler om svindleren og drukkenbolten Willie (Billie Bob Thornton), der sammen med hans partner dværgen Marcus (Tony Cox) hvert år arbejder som julemand med hjælper i forskellige stormagasiner. Men de er faktisk ret ligeglade med at sprede glæde blandt børnene, de er mere interesseret i at drikke, bande og kigge på frække damer. Dette år bliver dog anderledes, for Willie møder en ensom tyk dreng og den labre bartender Sue (Lauren Graham), der lærer ham den sande mening med julen – og får ham rodet ud i alvorlige problemer.

Holiday in Handcuffs – en klassisk  jule tv-film

 

Selv om titlen lyder lidt speciel, så er Holiday in Handcuffs en ganske klassisk hyggelig og fjollet julefilm, med alt hvad der nu der til hører.

En fremadstræbende kunstner bliver uventet single lige før jul og kidnapper en flot fremmed for at præsentere ham for familien som sin nye kæreste.

Sæt dig sammen med kæresten i sofaen med et tæppe og en kop kakao og nyd 1 1/2 time med romantik, familiekrise og jul.

The Fitzgerald Family Christmas – Jul i familien

 

Edward Burns har både skrevet og instrueret The Fitzgerald Family Christmas, hvor han også selv medvirker.

Filmen handler om en gruppe søskende, der for 20 år tilbage blev forladt af deres far. Nu meddeler han så, at han har i sinde at komme hjem til jul. Det åbner gamle sår og komplicerede følelser, men skaber også muligheden for nyt håb og tilgivelse.

Polar-Ekspressen – for hele familien

 

En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen. Sjov, samt gribende historie og flot animeret juleeventyr-film. Selv de voksne kan kigge med.

DreamWorks Ferieklassikere

 

For de mindste er der også juleunderholdning på Netflix. Et bud kunne være DreamWorks Ferieklassikere, hvor de kan hygge sig med deres DreamWorks-venner og fire jule historier med Shrek og Æsel, Po og alle de skøre dyr fra Madagaskar.

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Streaming, Net-TV