Streamingnyt

Kom i Halloween stemning med HBO Nordic

Halloween-sæsonen er over os, og hvis man trænger til uhygge, spænding og et godt gys, kan man kaste sig over både nye premierer og gode serieklassikere på HBO Nordic. Her vrimler det nemlig med vampyrer, hekse og levende døde.

Allerede den 26. oktober har den helt nye serie Legacies premiere. Serien er en spin-off af den populære The Vampire Diaries, som også er tilgængelig på HBO Nordic.Legacies: Trailer
Legacies: Trailer

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


trueblood hbo 1200Hvis man ikke kan få nok af vampyrer, kan man kaste sig over nyklassikeren True Blood med Alexander Skarsgård, Anna Paquin og Joe Manganiello, eller måske give den nye fantasty-serie A Discovery of Witches et forsøg.

0.45246100 1479370171 walking dead season 6 thumb800Er man mere i humør til at blive hjemsøgt af levende døde “vandrere”, er sæson 1-7 af AMCs superhit The Walking Dead klar til at blive set eller genset, og der er mere fra samme skuffe i spin-off-serien Fear the Walking Dead, hvor samtlige sæsoner er tilgængelige.

Der er også horror og drama for alle pengene i serierne Penny Dreadful med Josh Hartnett og Eva Green og Stephen King-serien Castle Rock med Bill Skarsgård, André Holland og Sissy Spacek. Alle episoder af begge serier er tilgængelige nu.

Dagen inden selve halloween, den 30. oktober, har HBO Nordic desuden premiere på den helt nye ungdomsgyserserie Light as a Feather. Alle episoder af serien bliver tilgængelige på premieredagen.

Du kan få inspiration til endnu flere serier og film på HBO Nordic fra samme skuffe her.

Kilde: HBO Nordic presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button