Streamingnyt

Klovn The Final kan streames fra 6. april

Biograferne holder lukket for at minimere spredningen af COVID-19, og derfor lanceres filmen Klovn The Final til tidlig streamingpremiere.

Klovn The Final’ kan streames hjemme i de danske stuer fra den 6. april. ’Klovn The Final’ er den tredje og sidste film i trilogien med Frank Hvam og Casper Christensen baseret på tv-serien af samme navn.

”Vi er i en ekstraordinær situation, hvor de fleste danskere er nødt til at blive hjemme hen over påsken. Derfor er vi glade for at kunne gøre ’Klovn The Final’ tilgængelig for vores kunder. Vi kan se, at vores kunder streamer mere underholdning i disse uger, og derfor håber vi, at vi kan gøre endnu flere nye danske og udenlandske film tilgængelig hjemme i stuerne,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tidligere har tre amerikanske filmselskaber, NBC Universal, Sony Pictures og Warner Bros, gjort fem biografaktuelle film tilgængelig som streaming.

”Vi ser en stor efterspørgsel på underholdning, nu hvor danskerne er mere hjemme, og det gælder ikke mindst de biografaktuelle film. Det er derfor positivt, at alle danskere får mulighed for at se ’Klovn The Final’ derhjemme i påsken,” siger Casper Hald, direktør i Blockbuster.

Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button