TV-Nyt

Klipfiskerne – ny familiequiz med bid i på TV 2

Lørdag 9. marts kl. 20 har TV 2 premiere på en ny og danskudviklet quiz for hele familien. Hver uge skal fire kendte danskere sammen med de to faste holdkaptajner, Huxi Bach og Thomas Warberg, quizze i en drilsk dyst, hvor alt kan ske, når nettets glade vanvid pludselig bliver til virkelighed i studiet. Vært på ”Klipfiskerne” er Sigurd Kongshøj, som mange seere kender fra ”Taxaquizzen”.

Underholdningsprogrammet “Klipfiskerne” serverer nettes sjoveste klip for seerne direkte i fjernsynet. Sigurd Kongshøj har fundet de skøreste, sjoveste og mest underlige klip og lavet en gakket og uforudsigelig quiz ud af dem.

– Et af de klip, jeg kan blive ved med at grine af, er en streaker, som vil løbe ind på en tennisbane. Han løber frem mod tennisbanen og så siger det bang. Han har ikke set, at tennisbanen er omkranset af en glasvæg, siger Sigurd Kongshøj, hvis lattermuskler er blevet yderst veltrænede under optagelserne af ”Klipfiskerne”.

klipfiskerne_tv2
Andrea Elisabeth Rudolph, Thomas Warberg, Brian Mørk, Sigurd Kongshøj, Lasse Rimmer, Huxi Bach og Hans Pilgaard i familiequizzen “Klipfiskerne”.  (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

I første program kan seerne møde Lasse Rimmer, Hans Pilgaard, Brian Mørk og Andrea Elisabeth Rudolph.

Tre runder
Klipfiskerne består af tre quizrunder og en finale. Den første runde hedder ’Mest populære’. Her ser hvert hold tre klip og kan få et point ved at gætte hvilket klip, der er mest populær på nettet.

Anden runde hedder ’Hvad sker der nu?’, og her ser holdene på skift starten af et klip. Derefter er det holdenes opgave at gætte, hvad der sker, når klippet sættes i gang igen. Alle klip har et uforudsigeligt surprise-twist, så der er tre ledetråde i form af rekvisitter eller statister, hvoraf én peger mod det rigtige svar.

Tredje runde hedder ’Klip og grimasser’. Her skal hvert hold vælge en deltager, der ser et klip. Vedkommende skal efterfølgende ud på gulvet og mime klippet for sine holdkammerater, som så skal gætte klippets handling på to minutter.

Finale og præmier
I finalen skal holdene trykke sig ind, når værten stiller et spørgsmål ud fra et klip. Her gælder det om at kunne huske, hvilken farve jakke manden havde på, eller hvor mange potteplanter der stod i vinduet. Alt i showet er fundet på nettet, og det er præmierne også – for ligesom i andre quizzer er der gevinster i ”Klipfiskerne”. Det er eksempelvis hjemmesko med lys i, et køle-penge-skab til madpakken og andre finurlige sager.

Blandt de øvrige gæster i den første sæson af ”Klipfiskerne” er Anders Breinholt, Mia Lyhne, Jarl Friis-Mikkelsen, Bubber, Tommy Kenter, Brian Lykke, Michael Meyerheim, Carsten Bang, Robert Hansen, Jacob Wilson, Lærke Winther, Omar Marzouk og Ibi Støving.

Casper & Lars præsenterer

casperlars_tv2
Casper Christensen og Lars Hjortshøj er Danmarks “grand old men” inden for comedy. Sammen giver de nu deres bud på det bedste inden for genren. (Foto: TV 2)

Efter “Klipfiskerne” sender TV 2 ”Casper & Lars præsenterer”, hvor Casper Christensen og Lars Hjortshøj er sammen på scenen for første gang i mange år. Og scenen er endda kongelig, for de ti nye TV 2-programmer er optaget på Det Kongelige Teaters ’Stærekassen’.

Casper Christensen og Lars Hjortshøj har været med i dansk standupcomedy, lige fra genren kom til landet, og de to komikere har været afgørende for, at interessen for dansk comedy er eksploderet.

I de nye TV 2-programmer står de selv for en del af underholdningen, og herudover præsenterer Casper Christensen og Lars Hjortshøj en lang række af de bedste og anerkendte komikere fra Danmark, Sverige, England og USA.

I sæsonpremieren medvirker Thomas Warberg (kendt fra ”Live fra Bremen”), Danmarks sjoveste historiefortæller Niels Hausgaard og Sveriges førende standupkomiker, Johan Glans.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button