Branche-Nyt

Klarna gennemfører købet af PriceRunner

Klarna, en førende global bank, betalings- og shoppingservice, har i dag offentliggjort, at de gennemfører købet af PriceRunner, Nordens største uafhængige pris- og produktsammenligningstjeneste med tjenester i Danmark, Sverige, Norge og Storbritannien.

PriceRunner tilfører vigtige funktioner til Klarnas app i form af detaljeret produktoplevelse, pris- og produktsammenligninger og produktanbefalinger for at hjælpe forbrugerne med at spare tid og penge og tage beslutninger, som giver dem kontrol over deres privatøkonomi.

Såvel Klarnas mere end 400.000 globale partnerbutikker som PriceRunners partnerbutikker vil drage fordel af øget trafik til deres websider fra forbrugere. De vil også opleve flere muligheder for at markedsføre deres butikker og dermed drive vigtig trafik til deres sites.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Alle godt 200 ansatte hos PriceRunner i Danmark, Sverige og Norge er nu officielt en del af Klarna.

David Fock, Klarnas CPO siger: “Sammen med PriceRunner har vi lagt en rigtig god plan for, hvordan vi hurtigt kan integrere vores teams og teknologi for at lancere produkter som forbedrer shoppingoplevelsen for Klarnas mere end 147 millioner globale brugere. Vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen til Klarna”.

”PriceRunners tjenester styrker vores forbrugertjeneste, og Klarna er ikke en markedsplads men et levedygtigt og konkurrencedygtigt alternativ til Amazon, Google og Facebook for forhandlere. Klarna og PriceRunner deler en grundlæggende tro på, at techvirksomheder, uanset hvor de er, konkurrerer på baggrund af deres egne meritter med de bedste produkter og tjenester for at fortjene forbrugernes tillid,” siger David Fock.

Mikael Lindahl, direktør hos PriceRunner, siger: “Vi ser frem til det næste kapitel i PriceRunners rejse, som vi fortsætter sammen med en stærk, global spiller som Klarna. Vi ved, at vi sammen kan skabe den bedste shoppingoplevelse for forbrugerne, og jeg glæder mig til at se, hvordan vores virksomhed vil vokse i fremtiden sammen med Klarna.”

Klarna overtager 100 % af ejerskabet af PriceRunner fra de tidligere ejere Karl-Johan Persson, formand for bestyrelsen hos H&M, Eequity, tidligere direktør hos PriceRunner Nicklas Storåkers og nuværende direktør Mikael Lindahl.

Kilde: Klarna presse

I samme kategori

Back to top button