Nyheder

Klaes the Rooommate – dukke tv på TV 2 Zulu

klaes the roomate zuluMandag aften har ZULU premiere på det nye program ’Klaes the Roommate’ med en rødhåret filtdukke og selvudnævnt ”fissekarl” ved navn Klaes og hans roommate Behrouz.

Bag projektet er vennerne Gustav Lassen og Behrouz Bigdeli, som for halvandet år begyndte at lave små film til nettet med en bugtaler-dukke fundet på et loft. Den upassende dukke har det seneste år gjort sig bemærket med små sketches på Facebook og Instagram blandt en skare af følgere. Og nu har ZULU inviteret dem ind på skærmen.

Seerne, der endnu ikke har mødt den perverse rodede, arrogante og grænseoverskridende dukke Klaes og hans følsomme, konfliktsky og ansvarlige roommate Behrouz på nettet, kan stifte bekendtskab med dem, når første afsnit af Klaes the Roommate rammer skærmen mandag 9. februar kl 22.20.

Det er ikke første gang, ZULU har fundet nye talenter og projekter med mange følgere på nettet. Programmet ’Turbomodul’ skabt af Lars T. Therkildsen og Charter McCloskey havde – indtil det ramte skærmen på TV 2 ZULU – kun fungeret som populære film på Youtube med tusindvis af followers.

I samme kategori

Back to top button