Kjaerulff 1 Digital lancerer MAXIMUM XO-30 S

| fredag 27. jan, 2012 11:59 | opdateret 27. jan, 2012 kl. 17:03 | 0 Kommentarer

De analoge kanaler slukker på Astra-satellitten mandag d. 30. april, og der vil i fremtiden kun blive udsendt digitale signaler. Dette giver plads til endnu flere tv kanaler, flere HD tv-kanaler (som også kan modtages gratis) og endnu bedre lyd. Udstyret skal dog være digitalt, som eksempelvis MAXIMUM XO-30 S.

maximum XO-30 S

MAXIMUM XO-30 S er det perfekte valg, når det drejer sig om en prisstærk, brugervenlig og placeringsvenlig parabolmodtager til sommerhuset eller fritidshuset. Modtageren er velegnet til eks. sommerhuse der bruges som udlejningshuse, da fjernbetjeningen er robust med få store knapper, menuerne kan låses, så der ikke kan ændres i opsætningen af lejerne og modtageren er kompakt og nem at placere.
 
Tilslutning af MAXIMUM XO-30 S er enkel, da modtagen er udstyret med både scart-tilslutning (til billedrørs-tv) og HDMI-tilslutning (til fladskærm).

USB-porten på fronten giver mulighed for at optage og pause programmer, at se feriebillederne på skærmen eller høre ens favorit MP3-musik.

MAXIMUM XO-30 S kan leveres med en fjernbetjenings quickguide, hvor den daglige betjening er samlet på en side.

Denne guide findes både på dansk, engelsk og tysk.

MAXIMUM XO-30 S har menusystem på de fleste europæiske sprog (se den fulde liste på www.kjaerulff1.com), bla. dansk, tysk, engelsk og mange flere.

Af yderligere funktioner kan det nævnes, at MAXIMUM XO-30 S understøtter SatCR (ét-kabel-løsning), tekst-tv og 7-dages Elektronisk Program Guide (EPG).

Strømforbruget er max. 1 W i standby og max. 6 W (ekskl. evt. tilsluttet USB-harddisk).

MAXIMUM XO-30 S forhandles i de fleste radio/tv butikker samt antenne-montører og koster vejl. uds. 799,-

Kilde: Kjaerulff 1 Digital 

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: Parabol-TV