Streamingnyt

Kim Fupz Aakesons Lili-historier kan ses på Min Bio

Kim Fupz Aakesons Lili Min BioNu kan børn og barnlige sjæle følge med i Lilis færden på Nordisk Films børne-streamingtjeneste Min Bio. Lili er den anmelderroste og prisvindende Kim Fupz Aakeson og Siri Melchiors hverdagsunivers om de store og små udfordringer i småbørnshøjde.

Lili-filmene er baseret på bogserien Lili, som er yderst populær hos både de 2-3 årige og deres voksne højtlæsere. Med underspillet humor formår Kim Fupz Aakeson og tegneren Siri Melchior at formidle hverdagstemaer i småbørnshøjde. Lili elsker nemlig mad, hun er vild med gaver og hun får besøg. Temaer, som får hver sin fortælling i den samme streg.

– Det geniale i Lili-serien er det enkle. At den viser hvordan virkeligheden og hverdagen er, når man ikke er ret stor, men uden at tillægge Lili evner eller dyder som et 3 årigt barn ikke har, fortæller Marie Bro, filmens producer, og fortsætter:

– Fupz og Melchior observerer og gengiver meget præcist nogle af de små situationer, oplevelser og udfordringer, som fylder hver eneste dag, når man er bare 3 år og har appetit, nysgerrighed, åbenhed, mod og overmod på livet, og ikke helt har forstået hvad det er man kan og må, men gerne vil det hele. Det er genkendeligt for både børn og voksne, og giver en god fælles oplevelse. Bøgerne er vidunderlige, og når figurerne får liv i filmene, bliver det magi. Lili-filmene er produceret af Dansk Tegnefilm.

Lili-serien er udgivet i 11 bøger, og der er flere på vej. Otte af bøgerne er nu blevet til filme, som kan nu ses på Min Bio. Min Bio er Nordisk Films børne-streamingtjeneste og som siden 2012 har haft fokus på kvalitetsunderholdning til børn og barnlige sjæle.

– Vi er utroligt glade for, at vi nu kan tilbyde Lili til vores brugere. Vi styrer 100 procent af al indhold på Min Bio, og derfor er vi også enormt kræsne, når det kommer til indholdet. Det skal være sjovt og lærerigt, og det mener vi bestemt, at Lili lever op til, fortæller Ole Martini, direktør for Consumer Channels hos Nordisk Film.

De otte Lili-film, der nu kan ses på Min Bio er: Lili elsker mad, Lili børster tænder, Lili får besøg, Lili er vild med gaver, Lili bliver vred, Lili kender alle farver, Lili møder en dum unge og Lili holder fest.

Kilde: Min Bio

I samme kategori

Back to top button