TV-Nyt

Kessler comeback på TV 2

Foto: Lars Rønbøg / TV 2

Glæden var stor hos Mikkel Kessler, da hans comeback-kamp mod franskmanden Mehdi Bouadla blev præsenteret ved et pressemøde i PARKEN. Og glæden er lige så stor hos TV 2|SPORTEN, som har sikret sig rettighederne til Kesslers første boksekamp i over et år. Kampen vises på TV 2 og i HD på TV 2 Film HD. Kessler kampen er sat til start omkring kl. 22.45.

TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, siger:

– Vi er begejstrede over at have Mikkel Kessler tilbage på TV 2. Det er vigtigt for dansk boksning, at en superstjerne som Kessler bliver vist til så mange som muligt – og da TV 2 senest viste Mikkel Kessler, var der mere end 1,6 million seere, da der var flest. Alle har snakket om Kesslers comeback-kamp, siden han trak sig med en øjenskade i august sidste år, så jeg tror på, at kampen 4. juni kan få endnu flere seere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Glæder sig på sine fans’ vegne
Ud over glæden ved endelig at komme tilbage i ringen, glæder Mikkel Kessler sig også over, at hans kamp mod Mehdi Bouadla kan ses af alle danskere – i PARKEN og på TV 2.

– Det er dejligt at være tilbage, og det er fedt, at jeg igen skal bokse i PARKEN, og at kampen kan ses på TV 2. Det betyder nemlig, at alle mine fans kan se min kamp, og det betyder meget for mig, siger Mikkel Kessler og tilføjer:

– Derfor håber jeg selvfølgelig også, at jeg kan give både tilskuere og seere en god bokseoplevelse – og naturligvis en sejr over Bouadla. Han er rigtig stærk, så jeg forventer en hård kamp.

Mens Kesslers rekordliste tæller 43 sejre i 45 kampe, så har Bouadla 22 sejre i 25 kampe.

Inden Kessler skal i ringen mod franskmanden Mehdi Bouadla, skal de tre boksetalenter Kasper Bruun, Patrick Nielsen og Kim Poulsen have endnu en kamp på bokse-cv’et.
Modstanderne til de tre boksetalenter er ikke endeligt på plads, men sikkert er det, at TV 2 sender direkte fra PARKEN kl. 21.20, hvor Kasper Bruun går i ringen i sin 11. professionelle kamp.
De ti første er vundet, og samme imponerende statistik har Patrick Nielsen, der dog har bokset én kamp færre. Lørdag 4. juni skal han i ringen kl. 22.05.
Kim Poulsen skal også bokse op til Kesslers brag mod Bouadla, men det afhænger af de øvrige opvarmningskampe, om hans kamp bliver vist direkte på TV 2.

Billetter fra 250 kr.
Kampen mellem Mikkel Kessler og Mehdi Bouadla bokses lørdag 4. juni i Danmarks nationalarena, PARKEN, og TV 2 viser kampen direkte. Kessler kampen er sat til start omkring kl. 22.45.

Billetterne til PARKEN er sat til salg, og man kan komme ind og se kampen livefor blot 250 kr. Billetterne kan købes via www.billetlugen.dk

Kilde: TV 2 presse


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button