Streamingnyt

Kastanjemanden bliver til ny dansk Netflix originalserie

Den populære roman Kastanjemanden skrevet af den anmelderroste forfatter bag Forbrydelsen, Søren Sveistrup, bliver til ny dansk Netflix Original-serie.

Kastanjemanden er baseret på debutromanen af samme navn skrevet af den prisvindende forfatter Søren Sveistrup (Forbrydelsen) og vil have eksklusiv premiere på Netflix verden over. Optagelserne er planlagt til at starte i Danmark i 2020 og produceres af SAM Productions, som også står bag den kommende norske Netflix Original-serie, Ragnarok.

En blæsende oktobermorgen gør politiet et uhyggeligt fund i en forstad til København. En ung kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af, og over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen sammen med hendes nye makker, den udbrændte Mark Hess. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der forsvandt et år tidligere, og som formodes dræbt – socialminister Rosa Hartungs datter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Søren Sveistrup Netflix
Søren Sveistrup

Søren Sveistrup, forfatter til Kastanjemanden: ”Netflix har vist en stærk interesse i min bog, og jeg er rigtig glad for aftalen og fuldstændig overbevist om, at Netflix er den rigtige scene for Kastanjemanden.”

Executive producer på SAM Productions Meta Louise Foldager Sørensen tilføjer: “Vi glæder os til at adaptere Sørens fantastiske internationale bestseller til skærmen, og vi er meget begejstrede og stolte af at kunne offentliggøre fortsættelsen af vores gode samarbejde med Netflix. Romanen er blevet oversat til 28 sprog og er solgt til udgivelse i mere end 50 lande, og vi er ovenud stolte af at kunne producere denne serie på dansk, i Danmark og lancere den verden over med Netflix som vores partner.”

Tesha Crawford, Director Netflix International Originals Northern Europe: ”Efter The Rains succes er vi stolte af at kunne annoncere vores næste danske Original-serie, som vil bygge videre på Nordic Noir-traditionen. Vi var fra første øjeblik tiltrukket af den stærke historie og af Sørens stemme. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med SAM Productions og ser frem til at dele Kastanjemanden med vores globale publikum.”

Kastanjemanden er et karakterdrevet thriller-drama, som har rødder i Nordic Noir-genren. Serien vil bestå af seks 50 minutters afsnit og produceres af SAM Productions. Serien bliver lanceret på Netflix verden over. Lanceringsdatoen er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button