TV-Nyt

Kanal 5 sikrer sig Dansk Fodbold Award

Kanal 5 HD”Dansk Fodbold Award” skifter fra årsskiftet både dato og kanal. SBS Discovery Media og DBU har netop indgået et samarbejde om, at den traditionsrige fodboldfest, der har været afholdt siden 2006, fremover vil blive vist på Kanal 5.

Navnet forbliver ”Dansk Fodbold Award”, men både tidspunkt og tv-kanal skifter. DBU og SBS Discovery Media har nemlig valgt at udvide det allerede eksisterende samarbejde på landskampe til også at inkludere det årlige pris- og underholdningsshow, der traditionen tro har været afholdt i november måned.  Fremover vil showet blive vist på SBS Discovery Medias hovedkanal Kanal 5, der de næste fire år også er hjemmebane for det danske fodboldlandsholds kvalifikationskampe til både EM og VM.

”Vi er i DBU meget glade for at fortsætte en spændende fodboldrejse med vores gode samarbejdspartner, SBS Discovery Media og videreudvikle på ”Dansk Fodbold Award”. Awardshowet er en rigtig god tradition, hvor vi sammen med resten af fodbold-Danmark har mulighed for at hylde de mange, der er en del af fodbolden hvad end det er som frivillig træner, dommer eller landsholdsspiller. For os er det vigtigt fortsat at have en mulighed for at markere de mange, der er en del af dansk fodbold – fra bredden til eliten. Og vi ser derfor også frem til at videreudvikle på arrangementet sammen med vores nye TV-partner,” lyder det fra DBU’s administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer.

Også hos SBS Discovery Media er man glad for, at samarbejdet med DBU bliver udvidet til andet end fodboldkampe:

”Dansk Fodbold Award” passer rigtigt godt ind i vores strategi om at løfte kanal 5 til en bredere kanal, der giver danskerne leg og spænding hver dag. Prisuddelingen er en fantastisk mulighed for at hilse dansk fodbold velkommen på vores hovedkanal og fejre, at Kanal 5 fremover er hjemmebane for det danske landshold. Vi glæder os til at give danskerne en underholdende aften i selskab med flere af nationens største helte, og er i fuld gang med at se på, hvordan vi kan gøre det på en ny, kreativ og spændende måde”, fortæller Programdirektør Maiken Wexø.

Sportschef Jes Holm Andersen supplerer: ”Vi ser rigtig meget frem til at skulle lave ”Dansk Fodbold Award”. Det er fodboldens store festaften, og det er en ære for os at stå for arrangementet sammen med DBU. Vi vil gøre alt for, at både deltagerne og ikke mindst seerne hjemme i stuerne får en dejlig oplevelse med masser af overraskelser og godt humør.

Kilde: SBS Discovery

I samme kategori

Back to top button