TV-Nyt

Kanal 5 har sæsonpremiere på Min mand kan

min mand kanDe deler avis og morgenkrydder, men hvor godt kender de i virkeligheden hinandens grænser?

Grin med og få svaret når der er sæsonpremiere på “Min mand kan” torsdag den 28. februar kl. 20.00. I den nye sæson er det også kendte danskere, der står for skud, når de underholdende udfordringer skal løses foran et veloplagt publikum. Se blandt andre Silas Holst, Johannes Nymark, Lasse Spang-Olsen og Laura Drasbæk, når de kaster sig ud i de vilde væddemål og barske udfordringer i “Min mand kan”
 
Vært Peter Mygind og Marie Egede styrer løjerne, og det er ikke småting, “stakkels” Marie udsætter sig selv for, når hun agerer testpilot for de opgaver, mændene bliver udsat for i programmet:
 
”Jeg har glædet mig som et lille barn til igen at stå i studiet sammen med min bedre tv-halvdel, Peter Mygind, for vi har det så sjovt sammen. Jeg er “testpiloten” og i ”Min mand kan” er det mig – OG mændene – der skal igennem diverse frygtindgydende og rablende vanvittige påhit,” fortæller Marie Egede.
 
Peter Mygind er mindst lige så forventningsfuld: ”Jeg har været vildt imponeret over deltagerne i den nye sæson af ”Min mand kan. De kaster sig med imponerende stort mod og glæde ud i de vildeste udfordringer. Seerne har virkelig noget at se frem til.”
 
Reglerne er enkle i ”Min mand kan”. Her får fire kvinder helt frie hænder til at kaste deres bedre halvdel ud i en række grænseoverskridende udfordringer, vel at mærke uden at mændene kan sige fra eller forberede sig. Kvinderne udfordrer nemlig deres mænd i kampen om sammen at vinde den samlede pengepræmie, som står på spil. Og jo flere udfordringer mændende vinder, des større er chancen for hovedpræmien.
 
I den nye sæson præsenterer Kanal 5 en kendis-udgave med en række kendte danskere, der lader deres elskede tage imod de underholdende udfordringer i ”Min mand kan”. Oplev Lasse Spang-Olsen, Laura Drasbæk, Silas Holst og kæresten Johannes Nymark, modellerne Ciano og Maria Kassandra og reality-stjernen Nadialine med sin rockstjerne-kæreste Maryann Cotton på slap line, når de dyster mod hinanden i kampen om 50.000 kr.
 
Se sæsonpremieren på “Min mand kan” torsdag den 28. februar kl. 20.00 på Kanal 5.

I samme kategori

Back to top button