Streamingnyt

Kan du ikke få nok af Stranger Things? – Nu kan du gå på Stranger Things udstilling

Danske Stranger Things fans har de seneste måneder lavet forskellige værker på baggrund af Netflix’ 80’er hitserien Stranger Things 3. Det er ikke kun i Danmark, men i hele verden at fans har delt kreative indslag som hylder serien. De sociale medier har i løbet af sommeren bugnet med såkaldt “fan art”. Gennem Netflix får de danske fans nu chancen for at vise deres personlige og unikke fortolkninger af kendte Stranger Things karakterer frem for offentligheden. Det sker på en særudstilling i København i august.

Få serier har taget serie-markedet med storm som Stranger Things har formået. Stranger things 3 blev set af mere end 40 millioner husstande indenfor de første par dage efter premieren. Hypen kan også ses på de sociale medier. Her har fans fra hele verden sommeren over delt deres kærlighedserklæringer til serien gennem forskellige kunstværker af tegninger, grafik osv. Nu får de forskellige kunstnere mulighed for at dele deres begejstring med flere fans. Netflix samler værker fra både Danmark og udlandet i en særudstilling i København. Udstillingen indeholder blandt andet værker fra Anders Morgenthaler og Kimmi Kawauchi med flere.

En af de fans, der har bidraget til udstillingen, er tegneren Nadia Axel,

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Stranger Things er blevet et kæmpe internationalt fænomen, hvor folk samles om deres interesse for en spændende historie, 80’er popkultur og skæve karakterer tilsat en knivspids horror. Jeg er vildt glad for at kunne bidrage med mit arbejde og min stil til de karakterer, jeg elsker at følge. Det er fedt at få lov til at udbygge universet og historien yderligere gennem ens kreativitet.”

De besøgende på udstillingen vil få en følelse af at komme ind i selveste Starcourt Mall fra seriens tredje sæson. Der vil også blive serveret mad og drikke i ægte Stranger Things stil (hvem sagde Scoops Ahoy?!) og være arkadespil samt unikke give aways.

Udstillingen foregår den 22. august på Docken Færgehavnsvej 35, 2150 København. Den er mellem kl. 12 – 22 hvor de forskellige danske og internationale fans bliver udstillet i en ægte 80’er fernisering.

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button