Streamingnyt

Kan du huske din første gang? Det kan Netflix

En ny undersøgelse fra Netflix afslører danskernes første gang – altså første gang du bingede en serie på Netflix. Flere end 90% af alle Netflix’ medlemmer har binget en serie, og i Danmark var det Breaking Bad de fleste prøvede sin første gang med.

De fleste husker sin første gang; hvem det var med, hvor de var og hvor lang tid det varede. Med valentinsdag rundt om hjørnet er det tid til at tænke tilbage på de mange gode stunder, og mindes den allerførste binge.

Mens de fleste venter til tredje date med at gå hele vejen, tager det kun små to uger (12 dage for at være helt præcis) at gå hele vejen med Netflix. Her taler vi ikke om ‘Netflix and chill’ – vi taler om den første gang, du bingede en serie på Netflix.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Flere end 90% af alle Netflix’ medlemmer har binget en serie, dvs. set alle afsnit af en sæson på mindre end en uge, og Breaking Bad er den serie flest danskere bingede for første gang skarpt efterfulgt af Orange is The New Black, Rita, House of Cards og Sons of Anarchy.

Efter fem år med Netflix i Danmark kan du så huske den første gang?

Top 10: Danskernes første Netflix binge

  1. Breaking Bad
  2. Orange is the New Black
  3. Rita
  4. House of Cards
  5. Sons of Anarchy
  6. The Walking Dead
  7. Prison Break
  8. How I Met Your Mother
  9. Blue Mountain State
  10. Gossip Girl

Metode

Binge defineres som at se mindst én sæson af en serie inden for syv dage. Flere end 90% af Netflix medlemmerne, der har været medlem i mindst ét år, har gennemført deres første binge. Undersøgelsen fokuserer på dem, der er blevet medlemmer inden for de seneste fem år. Alle TV-serier er inkluderet på nær børne/familie-indhold og sæsoner med færre end fem episoder.

Kilde: Netflix presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button