Streamingnyt

Kærlighed og anarki

- Ny svensk Netflix serie starter 4/11

Netflix har annonceret premieredatoen for denne kommende svenske serie  Kærlighed og anarki. Serien er skabt af Lisa Langseth.

Kærlighed og anarki består af otte episoder og handler om Sofie (Ida Engvoll) – en karrieredrevet konsulent og gift mor til to. Da Sofie får til opgave at modernisere et gammelt forlagshus, møder hun den unge IT-fyr, Max, og der opstår helt uventet en flirt mellem dem. Sofie og Max udfordrer i al hemmelighed hinanden til at gøre ting, der sætter spørgsmålstegn ved samfundsnormerne. Det starter uskyldigt, men i takt med at legen bliver mere og mere vovet, begynder konsekvenserne at vokse ud af proportioner.

De medvirkende inkluderer Ida Engvoll, Björn Mosten, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan, Lars Väringer, Elsa Ageman Reiland, Benjamin Shaps, Malin Levanon, Fredrik Hammar, Ejke Blomberg, Carla Sehn og Ruben Lopez.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kærlighed og anarki er skabt og instrueret af Lisa Langseth, der sammen med Alex Haridi også er hovedforfatter. Den otte-delte serie bliver produceret af FLX og holdet bag Quicksand; producerne Fatima Varhos og Frida Asp sammen med executive producere Pontus Edgren og Martina Håkansson.

Kærlighed og anarki | Officiel trailer | Netflix
Kærlighed og anarki | Officiel trailer | Netflix
Kilde: Netflix Presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button