Streamingnyt

Julegaver fra TV 2 Play

TV 2 PlayTV 2 Play er spækket med gode, danske programmer for hele familien i julen. Der er snigpremiere på TV 2s nye dramaserie, ”Badehotellet”, allerede fra 23. december, og derudover er der adgang til hele første og anden sæson af ”Rita”, første sæson af ”Dicte” og en række andre danske kvalitetsserier.
Ud over den daglige snigpremiere på de nye afsnit af TV 2s populære familiejulekalender, ”Tvillingerne og julemanden”, er der desuden gratis adgang til hele julekalenderen hele dagen 24. december.

– På TV 2 Play gør vi noget ekstra ud af årets højtider og ferieperioder, så der f.eks. her i december er masser af godt juleindhold til hele familien, og vi giver i den forbindelse alle danskere adgang til at se eller gense vores populære julekalender. TV 2 Play skal fortsat være førende på dansk kvalitetsindhold, herunder stor fiktion, stor sport og comedy fra Zulu. Og så vil vi i 2014 lave endnu mere ekstra kræs til seerne f.eks. i forbindelse med de store sportsbegivenheder, hvor TV 2 Play tilbyder noget ekstra ud over det, der kan ses på TV 2s kanaler, siger kanalchef for TV 2 Play, Mikkel Wolf Rasmussen.

Til de familier, der gerne vil se mere julekalender, giver TV 2 Play også adgang til ”Ludvig og julemanden”, ”The julekalender” og ”Jul i Valhal”.

Programmer for store og små
Derudover er TV 2 Plays børneunivers fyldt med film og serier til både store og små, og så er der nye serier til Zulu-segmentet, bl.a. Spielbergs ”Under the Dome”. Derudover er der masser af grin fra Zulu med ”SJIT Happens”, ”Danish Dynamite”, ”Tomgang” og flere af Zulus klassikere.

Der er også en ekstra julegave fra TV 2 Play til danskerne, nemlig Danmarkspremieren på hele første og anden sæson af den gribende serie ”Touch” med Kiefer Sutherland, der er kendt fra ”24 timer”. Og så er der desuden adgang til alle afsnit af ”Breaking Bad”.

TV 2 Play serverer også stærke danske filmtitler som ”En kort en lang”, ”Okay” og andre danske og udenlandske film, bl.a. Oscar-vinderen ”Gosford Park”.
TV 2 Play tilbyder gratis adgang til on-demand-indholdet den første måned – læs mere her.

I samme kategori

Back to top button