TV-Nyt

Jule TV på TV 2 Charlie, Zulu og Fri

jul tv2 kanalerDen forestående højtid markeres på alle TV 2’s kanaler, vi har samlet informationerne fra TV 2 herunder.

Kalendergaver på TV 2 Charlie

Charlie hylder traditionerne og byder igen i år på ”Charlies kalendergaver” med tv-overraskelser for seerne hver aften kl. 20.30. Seerne kan glæde sig til en perlerække af underholdende og nostalgiske gensyn, når Charlie inviterer indenfor til populære film, underholdende shows og imponerende koncerter.

Hver december-aften frem til jul åbner Charlie op for en tv-overraskelse, der ikke på forhånd vil fremgå af programoversigten, og i år har Charlie skruet endnu højere op for julehyggen. ”Charlies kalendergaver” byder i år på endnu flere premierer og danske programmer end tidligere. I decembers første 24 dage byder Charlie på en overdådig julebuffet med blandt andre Hansi Hinterseer, der for fuld udblæsning og for et feststemt publikum fremfører en perlerække af sine utallige hits. Også Brødrene Olsen og Kandis byder på stemning og højt humør, når de populære bands spiller op til fest.

Seerne kan også komme i julestemning med hyggelige og velkendte julefilm, og Charlie kan desuden afsløre, at de populære soldaterkammerater helt sikkert kigger forbi.

Julehygge med Meyerheim
24. december rydder Charlie fladen hele eftermiddagen og sender mens vi venter-fjernsyn for voksne. Michael Meyerheim byder igen i år indenfor i ”Charlies julestue”, hvor der julehygges med god musik, underholdning og quiz med populære gæster, der besøger Grøften i Tivoli. Seerne kan glæde sig til en hyggelig juleaftensdag med gaver, traditioner og god julemad i sofahjørnet.

Jul på TV 2 Fri

TV 2 Fri og “Frihuset” juler på livet løs i hele december og fejrer sin første jul med julemad, forberedelser og decembersysler.

TV 2 Fri og ”Frihuset” fejrer sin første jul med masser af julestemning og godt selskab i hele december. Danskernes nye fritidskanal skruer op for julehyggen i ”Frihuset”, hvor daglige juleforberedelser, decembersysler og julemad er på programmet de første 24 dage i december. Seerne kan glæde sig til godt selskab og masser af inspiration til at gøre den mørke december lun og hyggelig. 

Julespecials på Fri
Seerne kan desuden glæde sig til julespecials i ”Julemad med Nigella”, hvor Nigella Lawson laver mad, der både dufter og smager af traditionel jul. Ernst Kirchsteiger fejrer også jul i den svenske livsstilsserie ”Jul med Ernst”, og i ”Leilas jul” og ”Tinas Julekøkken” julehygger Leila Lindholm og Tina Nordström i deres tv-køkkener.

Fri byder også på julehygge i de smukke, landlige omgivelser i ”River Cottage”, og i det britiske boligprogram ”Fantasifulde rum” slippes fantasien løs.

Mellem jul og nytår giver Fri desuden seerne mulighed for at se eller gense alle afsnit af ”Mit Danmark” med Troels Kløvedal og Nordkaperen, der efter 35 år på de store oceaner er vendt hjem til Danmark. Seerne kan komme en tur hele vejen rundt om den danske natur og kultur, når Kløvedal rejser rundt i kongeriget og møder spændende danskere med noget på hjerte.

Alternativ jul på TV 2 Zulu

Zulu skruer igen i år julemåneden lidt anderledes sammen og byder på splinterny serie og musikdoks i hele december. Allerede først i december kan seerne glæde sig til tv-premieren på hele første sæson af den amerikanske successerie ”Under the Dome”, som er baseret på Stephen Kings bestseller og produceret af Steven Spielbergs Amblien Television.

Stephen King og Steven Spielberg rammer Zulu
Med den tidlige julegave kan seerne på blot fem dage se hele første sæson af ”Under the Dome”, hvor indbyggerne i den lille by, Chester’s Mill, en smuk efterårsdag pludseligt bliver spærret inde under en kæmpemæssig, gennemsigtig kuppel. I løbet af få minutter falder døde fugle ned fra himlen, fly styrter til jorden, strømmen forsvinder, og familier bliver fanget på hver sin side af kuplen. Ingen kan komme ind – og inden kan komme ud!

Mad, vand, ilt og andre fornødenheder svinder hastigt, når der ikke kan komme nye forsyninger til byen, og panikken begynder at brede sig. Alt er tilsyneladende ude af kontrol i Chester’s Mill, og totalt isoleret fra den omkringliggende civilisation er indbyggerne nødt til at kæmpe for sig selv i en ny virkelighed, der er fyldt med intriger og farer. 

På rollelisten findes blandt andre Dean Norris fra ”Breaking Bad”, Mike Vogel fra ”Pan Am” og ”Twilight”-skuespillerinden Rachelle Lefevre. 

Serien, der premierede i USA i juni 2013, er den mest sete primetime-serie på CBS i den forgangne sommer, og næste årgang er allerede bestilt. Zulu viser alle 13 afsnit af seriens første sæson fra mandag 2. december til fredag 6. december – hver aften fra kl. 21.

Du kan også kan se hele første sæson af ”Under the Dome” på TV 2 Play. 


YouTube

Musiklegender på Zulu
Zulu sætter også fokus på musiklegender og store musikfænomener, og i en hel uge i december kan seerne underholde sig med musikdokumentarer og premierer. Zulu-seerne kan blandt andet komme helt tæt på den karismatiske forsanger Kurt Cobain og hans rockband Nirvana, når Zulu sender historien om manden, der startede grungerocken – fortalt af dem, der kendte ham bedst. 

Der er også andre musiklegender på programmet, og seerne kan glæde sig til sjove, inspirerende og interessante kig indenfor hos ’Kongen af Pop’ Michael Jackson, 90’ernes Spice Girls og provokatøren Lady Gaga.   

Se med fra mandag 9. december på Zulu.  

I samme kategori

Back to top button