Jule og Nytårs TV på TV 2

| onsdag 14. dec, 2011 13:29 | 0 Kommentarer

TV 2 årskavalkade TV 2011Julen er en højtid – også på TV 2, som byder på et overflødighedshorn af gode film for børn og voksne og underholdning i juledagene.

Kom med til royalt afterparty
Den underholdende tv-jul indledes torsdag 22. december, når Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen ser tilbage på det royale år i “Royalt afterparty 2011”. Seerne kommer blandt andet med til Vincent og Josephines festlige tvillingedåb, til Afrikas Horn med en rørt kronprinsesse, til William og Kates storslåede bryllup i London, og så er vi med dronningen på besøg hos danske soldater i Afghanistan. Den musikalske del af festen leveres af Burhan G, Søs Fenger og Isam B akkompagneret af Chris Minh Doky.

Lillejuleaften er der garanteret underholdning i “Voice – Danmarks største stemme”, hvor blindtesten går ind i den sidste fase – og juleaften er det Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, der står for underholdningen i deres 40-års-jubilæumsshow.

Gense de største øjeblikke
2. juledag kl. 20.00 er der masser af stjerner både på scenen og blandt publikum, når Cecilie Frøkjær, Divya Das og Johannes Langkilde fører seerne gennem et fantastisk 2011 i “TV 2 011: De største øjeblikke”. Gense de store tv-øjeblikke, der fik danskerne til at rykke tættere sammen for at grine, græde eller glædes – og nyd musikken fra store stjerner som Aqua, Rasmus Seebach, D-A-D, Aura og Clemens + Kato.

Juledagene byder også på både en julespecial og en nytårsspecial af “Natholdet”, “Hvem vil være millionær?” med “Ludvig og Julemanden” og hyldestshowet “Helte Galla 2011”, hvor TV 2 hylder de helt almindelige danskere, der uselvisk har reddet liv, inspireret eller ofret sig. Dem, der gør en forskel for andre.

Ida Wohlert og Pelle Hvenegaard er værter i Falconer Salen, hvor heltene bliver fejret med fantastiske overraskelser og de vildeste gaver til tonerne fra Nik & Jay, Electric Lady Lab, Rasmus Seebach, Burhan G og D-A-D.

Filmpremierer – for børn og voksne
Traditionen tro byder TV 2 også på masser af film hen over julen – blandt andet flere tv-filmpremierer.

For børnene er der tv-premiere på “Zoomerne” søndag 25. december kl. 14.00 og på “Remix” tirsdag 27. december kl. 16.15, for de voksne er der tv-premiere på det storslåede drama “Australia” torsdag 29. december kl. 20.00, og for hele familien er der tv-premiere på “Monsterjægerne” søndag 25. december kl. 19.25 og på komedien “Imagine That” onsdag 28. december kl. 20.00.

Den søde ventetid 24. december samt både 1. og 2. juledag er der masser af film for børnene på programmet – blandt andet “Garfield 2”, “Jul på Madagaskar”, “Shreklig jul”, “Krummerne – så er det jul igen”, tre “Far til fire”-film,  “Ice Age” og jule-musical-klassikeren “Sound of Music” – og i klassikergenren byder TV 2 desuden på “Baronessen fra benzintanken” og “Olsen-banden ser rødt”.

Masser af musik nytårsaften 
Året afsluttes med et festfyrværkeri lørdag 31. december, hvor seerne blandt andet kan glæde sig til kongelig underholdning fra London, – blandt andet Thomas Helmig-koncert fra Den Fynske Landsby, bandet TV-2’s 30-års jubilæumskoncert fra O2 Arena i London samt de største hits fra Skanderborg Festivalens 30-årige historie.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt