TV-Nyt

Jul i Tivoli – ny serie på TV 2

Jul i Tivoli TV 2
Medarbejderne i Tivoli gør klar til jul.
Foto: TV 2

Hvordan ser det ud bag kulisserne i en af Danmarks mest elskede forlystelsesparker? Det kan seerne få svaret på, når TV 2 fra på tirsdag sender reportage-serien, ”Jul i Tivoli”, hvor vi følger medarbejderne i den gamle have, mens de gør klar til den travle julemåned.

Over 1.500 medarbejdere knokler hvert år for at få Tivoli til at fremstå fra sin smukkeste og mest traditionsrige side henover juleåbningen, hvor 800.000 gæster typisk kommer på besøg. I ”Jul i Tivoli” følger vi blandt andet designchef Jacob Helenius, der har det overordnede ansvar, og som har lavet planen og designet til Tivolis jul.

Derudover følger vi Benedikte, der ejer Vaffelbageriet, som er en bod i Tivoli, der har været i hendes mands familie i over 100 år. Her skal de ansatte trænes i at lave vafler og æbleskiver til perfektion. Vi møder desuden Nikolaj og Jakob, der er førere på Rutschebanen, og som kører 100 ture hver eneste dag på en af Tivolis mest kendte forlystelser.

Et unikt kig bag facaden
Vi er med til forberedelserne og premieren på Crazy Christmas Cabaret og møder også Poul, der har en af Europas største a la-carte restauranter, Grøften. Vi følger de legendariske omgivelser, gæsterne og det traditionsrige køkken. Og så er der to af Tivolis ansigter udadtil, kontrolløren Anders og Jannik i billetlugen, der sætter en dyd i at give gæsterne en god oplevelse.

Sidst, men ikke mindst, kan seerne møde gartneren Kim, der har ansvaret for rensdyrene, der i år er kommet før tid for – forhåbentlig – at undgå, at de dør af stress, ligesom ét af rensdyrene gjorde sidste år.

Glæd dig til et unikt kig bag facaden i omgivelser, der er kendt og elsket af både voksne og børn, når vi lukker danskerne helt ind i hjertet af et stemningsfyldt Tivoli, som haven tager sig ud i december måned.

“Jul i Tivoli” sendes første gang 3. december kl. 20.50 på TV 2.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button