Streamingnyt

Jul på streamingtjenesterne

Julen nærmer sig, og her på DIGITALT.TV er vi allerede begyndt at samle julefilms titler og andet ind hos streamingtjenesterne. Vi regner med at opdaterer med flere hen af vejen op mod jul.

Jul på C More Play

Familien Jul

120

Fra 20/11 på C More Play

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hugo på seks år bliver gode venner med nissen Pixy, som ikke nåede at komme med de andre nisser hjem. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far, men et år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner mennesker, taler et mærkeligt sprog, udøver magi og som ikke kan tåle den danske sommervarme.

Northpole

120

Fra 27/11 på C More Play

Julemanden holder som bekendt til på Nordpolen, hvor hans legetøjsfabrik ligger. Omkring fabrikken er der igennem årene vokset en hel by op. Nu trues byens juletraditioner imidlertid af stadig tiltagende stress blandt dens indbyggere. Kan den unge dreng Kevin få sine omgivelser til at genopdage julens magi?

Karsten og Petras vidunderlige jul

120

Fra 06/12 på C More Play

Karsten og Petra er bedste venner og tæller utålmodigt dagene til juleaften, og Petra er ekstra spændt, fordi Bassa venter hvalpe. Da bedstefaren meddeler, at han har besluttet at fejre juleaften med sin kæreste Esther, må Karsten og Petra ud på en flyvetur for at få ham til at skifte mening.

Mission: Julegave 2

120

Fra 22/12 på C More Play

Julen står for døren, og den joviale far Larry har planer om at købe den bedst tænkelige julegave til sin datter Noel – koste hvad det vil. Eneste problem er blot, at Noels nye stedfar har den samme ambition, så nu opstår der en desperat kamp mellem de to mænd. Hvem af dem har held med at skaffe det populære stykke legetøj, som Noel ønsker sig?

A Perfect Christmas List

Fra 27/12 på C More Play

Børnebogsforfatteren Sara (Ellen Hollman) vender tilbage til sin hjemby, da hendes mormor Evelyn (Marion Ross) bliver indlagt. Da Evelyn afleverer en ønskeliste over den perfekte jul, må Sara samarbejde med sin mor (Beth Broderick) for at få sin mormors ønske til at gå i opfyldelse. Det eneste problem er bare, at de to aldrig er kommet godt ud af det med hinanden.

A Belle for Christmas

120

Fra 28/12 på C More Play

Enkemanden Glenn (Dean Cain) skaffer en bedårende hundehvalp til sine to børn efter at deres mor er gået bort ved døden. Desværre er hans nye kæreste (Kristy Swanson) allergisk og planlægger at skaffe den af vejen. Juleaften erfarer børnene, at deres elskede hund er kidnappet, og de samler nu alle deres venner i nabolaget og indleder en massiv redningsaktion.

 

Jul på Viaplay

Mickeys Magiske Jul – Sneet Inde Hos Mickey

Mickeys magiske julFra 27/11 på Viaplay

Det er juletid og Mickey Mouse har inviteret Anders, Minnie, Pinocchio, Skønheden og udyret, Askepot, Chip og Chap, Peter Plys, Aladdin og alle de andre venner til julefest i sin Cafe ” Hos Mickey “.

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas

Skønheden Og Udyret – Den Fortryllede Jul

beauty and the beastFra 27/11 på Viaplay

Vær med til at fejre årets mest magiske højtid med specialudgaven af den uimodståelige fortsættelse af Disneys klassiker Skønheden og Udyret. Tag med på eventyr når Mrs. Potts fortæller om den jul Belle holdt på slottet med Udyret, en jul, der var lige ved at blive ødelagt af Forte, et bittert gammelt orgel, der hadede julen. Han ville gøre så Belle og Udyret aldrig blev venner, og der skulle et julemirakel til for at ændre på det…

Historien Om Julehunden

julehundenFra 27/11 på Viaplay

Julehunden fra Jule-Buddies: Jagten på Julehunden er tilbage i en helt ny og egen film! Når julemanden og hans nye bedste ven Julehunden opdager at børn rundt om i verden ikke bryder sig særligt meget om julen mere, tager de til New York for at se hvad de kan gøre ved det. Men da julemanden mister hukommelsen er det op til Julehunden at redde både jul og julemand, og samtidig vise verden hvad julen virkelig handler om. Til at hjælpe sig har han den hjemløse pige Quinn, hendes ven Will og et slæng talende hunde.

Diverse julefilm på Viaplay

Four Christmases

A Merry Christmas Miracle

A Christmas Kiss

Christmas Card

Christmas Heart

A Bride for Christmas

Christmas Pageant

Christmas With the Kranks

Christmas Comes Home to Canaan

Old Fashioned Christmas

Andet juleindhold på Viaplay

Jamie Olivers Julekøkken
Masterchef jul
Jamie laver julemad
Gordon Ramsays julemad

Jul på TV 2 Play

Jesus & Josefine på TV 2 Play

Den første december vågner 12-årige Josefine op til stor juleglæde i hele familien. Hendes 6-årige lillebror Lukas har nissehue på fra morgenstunden, og far, Jesper, er allerede i gang med at eksperimentere med julebagværk. Også Josefines mor, Louise, glæder sig til julen. Hun er præst i den lokale kirke og kan se frem til en travl måned.

Den eneste i familien, der ikke er specielt vild med julen, er Josefine. Hun har nemlig fødselsdag den 24. december, og det er simpelthen for irriterende at have fødselsdag samme dag som Jesus, så Josefine sætter sig for at få flyttet julen. Det viser sig at være sværere, end hun lige havde regnet med. Men så opdager Josefine ved et tilfælde en mystisk tidsmaskine, der kan bringe hende tilbage til bibelsk tid. Og her møder hun den jævnaldrende Jesus, som kun lige har opdaget, at han vist ikke er nogen helt almindelig dreng. Jesus og Josefine bliver venner, men hvad så med Josefines klassekammerat Oskar, som vist nok vil være mere end venner? Og hvad med julen, bliver den mon flyttet? Og hvem er den mystiske marskandiser, der ejer tidsmaskinen? Og hvordan skal det hele ende, når Josefine og co. begynder at lave om på historien og rejser frem og tilbage i tiden? Der er lagt i pejsen til et magisk juleeventyr af de helt store.

Mikkel og Guldkortet på TV 2 Play

JulMikkelOgGuldkortet
Som alle andre børn drømmer 11-årige Mikkel om at vælte sig i gigantiske julegaver. Desværre sidder hans familie hårdt i det på grund af et optimistisk huskøb. Derfor har Mikkels meget økonomiske og snusfornuftige far meddelt, at der er udsigt til sparejul og beskedne gaver.

Mikkel tror ikke på nisser, i hvert fald ikke før han tilfældigt møder nissen Goddreng, der er på vild flugt fra en bidsk hund. Hvis ikke Mikkel og hans lillesøster Marie tilfældigt var dukket op, er det ikke godt at vide, hvordan det var endt for den lille nisse. Heldigvis lykkes det Mikkel at redde Goddreng. Og det er slet ikke så tosset. For som tak er Goddreng ifølge gammel nissetro forpligtet til at opfylde Mikkels højeste ønske. Og Mikkel er slet ikke i tvivl. Han ønsker at kunne købe ALT i hele verden.

juleønsket TV 2 julekalender 2015Juleønsket

Fra 1. december på TV 2 Play

‘Juleønsket’ er titlen på TV 2s nye familiejulekalender, som traditionen tro får premiere 1. december.

Når ‘Juleønsket’ sendes på TV 2 kl. 20.00, vil der efter dagens afsnit være snigpremiere på næste dags afsnit på TV 2 PLAY, så det også er muligt at følge med i ‘Juleønsket’, når det passer ind i familielivet.

 

Jul på Netflix

A Very Murray Christmas

https://youtu.be/ItP24IGd0LU

Fredag den 4. december har Netflix premiere på A Very Murray Christmas, en julespecial som kan streames eksklusivt på streaming-tjenesten.

A Very Murray Christmas, der er skrevet af Sofia Coppola, Bill Murray og Mitch Glazer og instrueret af Sofia Coppola, hylder de klassiske variete shows og har Bill Murray i hovedrollen som sig selv. Bill Murray skal optræde ved et tv-show, men bliver nervøs og bekymret for at ingen vil dukke op pga. en kæmpe snestorm i New York. Med lidt held og ihærdighed begynder gæsterne dog at ankomme til the Carlyle hotel og hjælper Murray op i gear ved at synge og danse julen i gang.

Rasmus Klumps julestue

Rasmus Klump julekalender Min BioFra 1. december på Min Bio

Til december lancerer Min Bio deres første egenproducerede julekalender for børn. Henover 24 afsnit inviterer Danmarks nationalbjørn, Rasmus Klump, og veninden Malene Qvist til julehygge, så ventetiden til juleaften ikke føles så lang.

Børnefamilierne se med fra kl. 6.00 om morgenen, hvor der hver dag lægges et nyt afsnit ud.

Se julefilm på Filmstriben

På Filmstriben kan du se film med din biblioteks pinkode.

Klik her for at se et udvalg af titler.

I samme kategori

Back to top button