Streamingnyt

Jon Stewart vender tilbage til The Daily Show

- Kan ses på YouTube og på Pluto TV hver onsdag

Den amerikansk valgkamp trækker den gamle The Daily Show vært Jon Stewart tilbage som vært. Èn gang ugentligt på mandage vil han være tilbage på pinden som vært, melder Comedy Central. Ellers bliver der tale om forskellige værter de øvrige dage.

Det er 25 år siden Jon Stewart startede som vært på showet og 8 år siden han trak sig tilbage som vært. Første gang han er tilbage bliver 12. februar i USA. Showet vil blive vist eksklusivt på Pluto TV fra onsdag den 14. februar 2024, og hver onsdag frem til det amerikanske valg.

Jon Stewart blev afløst af Trevor Noah men han stoppede i december 2022 og siden har der ikke været en fast vært.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Daily Show vises i Danmark på Pluto TV, men du kan allerede nu se programmet på YouTube her

Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV, Nord- og Central Europa, udtaler: ”Vi er utroligt begejstrede for at kunne byde Jon Stewart og The Daily Show velkommen tilbage på skærmen. Stewarts tilbagevenden i forbindelse med den amerikanske valgkamp tilføjer en ekstra dimension til showet, og vi er enormt stolte af at kunne præsentere dette ikoniske program eksklusivt på Pluto TV i Danmark. Med John Stewart bag skrivebordet forventer vi, at The Daily Show vil være endnu mere skarpt og radikalt. Dette markerer en spændende optakt til det amerikanske valg, og er et fantastisk supplement til alt det stærke indhold, som vores platform allerede byder på i Danmark – helt gratis”.

Det er 25 år siden Jon Stewart første gang trådte til som vært på The Daily Show, og med hans genkomst på skærmen er der garanteret en spændende og underholdende oplevelse i vente for seerne, der kan hente Pluto TVs gratis app for at se med.

Kilde: Pluto TV presse

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button