Joakim Ingversen bliver midlertidig vært på X Factor

| mandag 19. feb, 2018 09:47 | 0 Kommentarer
Joakim Ingversen X-factor DR1

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen

år det første liveshow af årets ’X Factor’ bliver sendt på DR1 fredag den 23. februar klokken 20.00, bliver det med en vikar i værtsrollen. Joakim Ingversen agerer nemlig stand-in for sin hustru, Sofie Linde, som ikke kan nå at blive klar efter sin fødsel af ægteparrets første barn.

Joakim Ingversen er ikke helt ny i ’X Factor’-regi. Han er nemlig normalt vært på ’Ultra Factor’, som bliver sendt på DR Ultra i pausen inden afgørelsen. Nu skal han så prøve kræfter med værtsrollen for selve liveshowet, og han glæder sig til udfordringen.

”Jeg er jo kæmpe ’X Factor’-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte ’X Factor’-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært! Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru,” siger Joakim Ingversen.

Seerne er i trygge hænder

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er sikker på, at Joakim Ingversen kommer til at klare opgaven med bravur.

”Sofie skal naturligvis have ro i denne tid, så jeg er ovenud tilfreds med, at Joakim kan træde til og vikariere for sin hustru. Joakim er som ’Ultra Factor’-vært den perfekte vikar, der vil kunne træde direkte ind og løfte opgaven. Jeg er sikker på, at ’X Factor’ og seerne vil være i fuldstændig trygge hænder, indtil Sofie er tilbage,” siger han.

Riising og Micki Cheng klar på ’Ultra Factor’

Når Joakim Ingversen skal være ’X Factor’-vikar på DR1 på fredag, så får han selv brug for afløsning som vært på ’Ultra Factor’ på børnekanalen DR Ultra.

Her bliver det Jacob Riising, kendt fra blandt andet ‘Versus’ på DR1, som tager over. Med sig har han Micki Cheng, der har været faste sidekick i ’Ultra Factor’ siden allerførste program i 2016.

”Som den gode kammerat jeg er, stiller jeg selvfølgelig op, når Joakim har brug for det – og når han og Sofie ikke har kunnet finde ud af time deres babymaking bedre. Jeg har selvfølgelig selv set ’X Factor’ alle årene, men jeg er glad for, at jeg har Micki ved min side på fredag, for han er den ægte ’X Factor’-ekspert,” siger Jacob Riising.

Kilde: DR presse
Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt