Lyd produktnyt

JBL Quantum TWS Air – med fokus på gaming

JBL er klar med Quantum TWS Air. De lover en dybdegående surround sound med minimal forsinkelse og høj præcision med op til 8 timers batterilevetid og 16 timer i etuiet. De nye earbuds er designet til gaming på farten.

Opret forbindelse med den trådløse 2,4 GHz USB-C-dongle til spil med lav latenstid, eller brug Bluetooth-forbindelsen på farten og nyd både spil eller musik i fuld sikkerhed med Ambient Aware, der gør, at du kan høre, hvad der sker omkring dig.

Med JBL Dual Source-teknologi kan du oprette forbindelse via din dongle på konsollen eller pc’en og Bluetooth-enheden på samme tid, så du uden problemer kan skifte fra lyd i spillet til indgående opkald. Derudover sikrer fire mikrofoner og TalkThru-funktionen krystalklar kommunikation overalt – uden behov for at fjerne dine earbuds.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL Quantum TWS Air er kompatibel med JBL QuantumENGINETM PC-software og JBL Headphones-appen, så du kan personliggøre din lydoplevelse. Og med Fast Pair forbindes JBL Quantum TWS Air til din enhed i det sekund, du tager dem ud af etuiet.

JBL Quantum TWS Air er nu tilgængelig for 799 DKK og er pakket i FSC-certificeret papir, der er trykt med sojablæk.

Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button