Branche-NytLyd produktnyt

JBL præsenterer nye modeller på CES

JBL LIVE-serie af hovedtelefoner

JBL er tilbage med en ny serie af trådløse hovedtelefoner. JBL LIVE skal forene den kraftfulde JBL-signaturlyd med et elegant og moderne design og intelligente, touch-control funktioner. Lydoplevelsen understøttes af Google og Amazon Alexa voice assistant. Med både Google og Amazon Alexa lige ved hånden, kan du altid få svar på dine spørgsmål direkte i øresneglen.

Både JBL LIVE400BT og LIVE500BT-hovedtelefoner har TalkThru og Ambient Aware teknologier, og JBL LIVE 650BTNC har indbygget Active Noise Cancelling-teknologi. Med TalkThru kan brugeren skrue ned for musikken og tænde for de taleoptimerede, støjreducerende mikrofoner, så brugeren let kan tale med andre uden at tage hovedtelefonerne af.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med Ambient Aware kan brugeren justere lydniveauet fra omgivelserne og forblive opmærksomme på sit omgivende miljø, når der er behov for det.

Med tre forskellige modeller at vælge mellem i et elegant, letvægts aluminiumsdesign, kan enhver musikelsker nu finde de helt rigtige hovedtelefoner til en hverdag på farten.

JBL LIVE-serien er tilgængelig hos udvalgte forhandlere og på JBL.dk i begyndelsen af april 2019 i en række forskellige farver.

JBLLIVE-seriens egenskaber efter produkt:

 

Produkt LIVE 400BT LIVE 500BT LIVE 650BTNC
Pris DKK 999,- DKK 1.199,- DKK 1.499,-
JBL-signaturlyd Ja Ja Ja
Google Assistant og Amazon Alexa Ja Ja Ja
Ambient Aware og TalkThru teknologi Ja Ja
Active Noise Cancellation (ANC) Ja
My JBL Headphones App Ja Ja Ja
Bluetooth Ja Ja Ja
Batteri spilletid og hurtigopladning (<2 timer for fuld opladning) Op til 24 timers hurtig opladning Op til 33 timers hurtig opladning Op til 20 timer med ACN Active Noice Cancelling
Op til 33 timer uden
Touch Controls Ja Ja Ja
Comfort-Fit design med aluminum finish Ja Ja Ja
Headphone design On-Ear Around-Ear Around-Ear

bibmiigmziypcybbvaaj

JBL LIVE 400BT

JBL LIVE 500BT

j8hcm4djisdnappgb4qa

JBL LIVE 650BTNC

JBL Flip 5JBL Flip 5

Til sommeren kommer JBL med en ny udgave af deres Flip model. Vi er nået til Flip 5, der udmærker sig med nyudviklet rektangulær højttalerenhed – kaldet racetrack, der har et noget større frontareal og et større arbejdsområde, der forstærker JBLs signaturlyd.

Ligesom sin forgænger er JBL Flip 5 vandtæt og i et kompakt design. Med en størrelse, der let kan pakkes i en kuffert, kan du tage den med dig overalt, om det er bjerge, der skal bestiges eller strande, der skal besøges – under alle vejrforhold.

Pris og tilgængelighed

JBL Flip 5 DKK 999,- vil være tilgængelig på JBL.dk og hos udvalgte forhandlere i starten af juni 2019 i 11 forskellige farver: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green, og Squad.

Udvalgte funktioner:

  • Bluetooth trådløs afspilning: Forbind højttaleren trådløst med en hvilken som helst smart telefon eller tablet via Bluetooth
  • 12 timers spilletid: Indbygget 4800mAh genopladeligt Li-ion-batteri, der giver op til 12 timers kontinuerlig afspilning.
  • IPX7-vandtæt: Medbring højttaleren til poolkanten eller stranden, helt uden at skulle bekymre dig om spild eller regn.
  • Akustisk design: Racetrack-designet højttalerenhed der giver højttaleren en sprød lyd med dyb bas.
  • USB-C opladerstik for enkel opladning: Understøttet af en 5V/3A strømkilde.
  • Højttalertelefon: Gør det muligt at tale i telefon eller føre en telefonkonference med blot et enkelt tryk på en knap
  • Solide materialer: Med sin robuste konstruktion og solide gummi forstærkninger overlever højttaleren alle eventyr

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button