Lyd produktnyt

JBL CLUB – Ny kollektion af premium hovedtelefoner

JBL lancerer nu en ny kollektion af premium hovedtelefoner. Modelserien hedder JBL Club og her loves der på topmodellen JBL’s hidtil bedste støjdæmpende funktionalitet.

Tjek dagspriser på JBL Club hovedtelefoner her

JBL CLUB ONE er topmodel i serien og er fyldt med den nyeste lydteknologi, herunder graphene drivers og True Adaptive Noise Cancelling-teknologi, der skaber en optimal kombination af en unik lydoplevelse og støjreducering. Med JBL CLUB ONE loves der følelsen af at stå i første række til en koncert med JBL’s Legendary Pro Sound, der leveres i øregangene med 40 mm. specialdesignede orange graphene drivers. Designet af hovedtelefonerne er valgt i stift letvægtsmateriale for at reducere forvrængning og dermed forbedre lydoplevelsen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL fremhæver desuden støjreduktion i JBL CLUB ONE, hvor JBL selv mener man udfordrer de førende på markedet med True Adaptive Noise Cancellation-teknologien, hvor omgivelsernes lyd bliver monitoreret 50.000 gange i sekundet og sikrer den perfekte støjreduktion. Teknologien skulle også kompenserer for lydlækager, der er forårsaget af faktorer såsom briller, hår eller hovedbevægelser.

Foruden JBL CLUB ONE er der yderligere over-ear modellen JBL CLUB 950NC med noise cancelling og on-ear modellen CLUB 700BT. Her loves der eksklusivt design og materialer af den højeste kvalitet, hvor læderhovedbøjler, metalhængsler og udskiftelige ørepuder er med til at sikre maksimal komfort.

Hele kollektionen er lydcertificeret og med Bluetooth 5.0, der sikrer den mest stabile forbindelse og bedste batterilevetid.

Udover den professionelle lyd er JBL CLUB-kollektionen også udstyret med stemmeassistenterne Google Assistant og Amazon Alexa samt Stage+. Og via appen “My JBL Headphones” kan alle musikelskere nemt tilpasse deres egne lyttepræferencer eller vælge lydprofiler fra nogle af de største DJ’s.

Til alle tre Bluetooth-hovedtelefoner medfølger et 1,2 meter kabel samt en mikrofon. Til JBL CLUB ONE medfølger også et 1,5 m. viklet lydkabel, flyadapter samt 3,5 mm. til 6,3 mm. adapter. JBL CLUB 700BT fås i et beskyttende etui, mens JBL CLUB 950NC og ONE leveres i et holdbart hard-case etui.

JBL CLUB vejledende priser

  • CLUB 700 BT 1.199,-
  • CLUB 700 NC 1.899,-
  • Club One 2.699,-

JBL Club fakta

 

Kilde: JBL presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button