Jaybird VISTA i ny særudgave – Colorway med camouflagemønster

| tirsdag 18. feb, 2020 15:00 | 0 Kommentarer

Jaybird lancerer nu en særudgave med navnet Colorway af Jaybird VISTA totalt trådløse Sports-hovedtelefoner. DIGITALT.TV har tidligere testet Vista, du kan læse vores anmeldelse her

Planetary Green er en særudgave af en farvekombination, der beskrives som inspireret af den jord vi elsker, de steder vi leger og eventyrere, der inspirerer os.

VISTA er Jaybirds første trådløse hovedtelefoner, der opfylder de strenge MIL-STD810G standarder fastsat af det amerikanske militær. Kravene er opfyldt ud fra en række tests, der inkluderer gentagende stød, vibrationer, fald fra højder med risiko for beskadigelse samt udsættelse for barske naturelementer såsom tropisk fugtighed, vandpåvirkning under orkanforhold samt ørkensandstorm.

Ligesom Jaybird bringer den mest avancerede teknologi ud i vildmarken, så er det topografiske camouflagemønster på Planetary Green en synlig påmindelse om, hvordan digitale og naturlige verdener mødes.

“Da vi udviklede VISTA, gik vi efter at lave en hovedtelefon, der lever op til de krævende forhold, som atleter møder over hele verdenen,” siger Jamie Parker, Jaybirds CEO. “Med VISTAs Earthproof™ konstruktion, der nu møder og lever op til amerikanske militærstandarder for at kunne modstå de hårdeste udfordringer, er det en stærk anerkendelse af det niveau, Jaybird nu sætter indenfor trådløs holdbarhed”

Pris og tilgængelighed

Jaybird VISTA Trådløse Sportshovedtelefoner i Planetary Green er nu tilgængelig på jaybirdsport.com og hos udvalgte online-forhandlere, og senere på måneden, i udvalgte butikker til en vejledende pris på DKK 1.399. Planetary Green bliver en del af VISTAs farvesortiment, der inkluderer Mineral Blue, Nimbus Gray og Black, alle med EarthProof™ holdbarhed.

Kilde: Jaybird presse

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Lyd produktnyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om