Lyd produktnyt

Jaybird Vista 2 – ny version af trådløse sportshovedtelefoner

Vi har tidligere testet Jaybird Vista sportshovedtelefonerne her på DIGITALT.TV og nu er der så en ny version på markedet med det logiske navn Jaybird Vista 2.

Den nye model tilføjer blandt andet endnu mere batteritid, Vista 2 har 24-timers batterilevetid og leverer op til otte timers spilletid. En fem minutters opladning giver brugerne en hel times spilletid.

Hovedtelefonerne har et sæt mikrofoner i hver øreprop med Jaybirds nye WindDefense-stofteknologi til klarere stemmeoptagelse og telefonopkald på farten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vista 2 introducerer også in-ear-detektion. Dette gør det muligt for musikken at genstarte automatisk, hvor brugerne slap, når de sætter knopperne tilbage i ørerne, hvilket bevarer batteriets levetid.

“Førsteklasses lydkvalitet er afgørende for atleters hovedtelefoner og inspirerer dem til at skubbe til deres grænser,” siger David Raffone, chef for Jaybird. ”Men lige så vigtigt er atleternes evne til at være opmærksom på deres omgivelser.

Hos Jaybird har vi innoveret og arbejdet med professionelle atleter for at opnå denne balance, og med sin avancerede teknologi gør Vista 2 netop det. Uanset hvor dine eventyr fører dig hen, fra stierne til vejen, kan du blive inspireret af kvalitetslyd, mens du er opmærksom på dit omkringliggende miljø.”

Jaybird Vista 2-hovedtelefoner er designet med det vi kalder ”Earthproof” holdbarhed i tankerne og opfylder helt unikt endnu højere amerikanske militære holdbarhedsstandarder end Vista: de er vandtætte (IP68), svedtætte, knusningssikre og faldsikre. Etuiet er nu også vandtæt (IP54), så de vil overleve næsten alt, hvad du støder på, på dine udendørseventyr.

Da alle træner forskelligt, leveres Vista 2 med nye optimerede Sport Eargels, så det er hurtigt og nemt at få det rigtige sportfit, der passer til hvert øre. Disse earbuds er også udstyret med 6 mm drivere for at sikre en fordybende, eventyrklar lydoplevelse hvor som helst til enhver tid uden at ofre øreproppens størrelse.

Jaybird-appen giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede EQ-indstillinger og dele dem med Jaybirds community. Ud over at spore ørepropperne er Jaybird-appen nu den første på markedet, der også kan spore øreproppernes etui gennem den nye ”Find my buds”-funktion. Selvom dine ørepropper er i det lukkede etui, kan de stadig spores i realtid.

Pris og tilgængelighed

Jaybird Vista 2 trådløse sports hovedtelefoner kan købes på jaybirdsport.com og i udvalgte butikker til en vejledende udsalgspris på DKK 1.499,-. De trådløse hovedtelefoner vil være tilgængelige i tre farvekombinationer: Sort, Nimbusgrå og Alloy Blue. For mere information, besøg venligst jaybirdsport.com. Jaybird-appen er gratis og tilgængelig via iOS®- og Android ™ -appbutikkerne.

Kilde: Jaybird presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button