TV-Nyt

Jarl Friis-Mikkelsen vært på nyt underholdningsprogram på TV 2

Jarl Friis-Mikkelsen Stjerner på stribe
Jarl Friis-Mikkelsen er vært i nyt underholdningsprogram “Stjerner på stribe” på TV 2.
Thomas Frandsen/TV 2

Er du en af de mange danskere, der elsker lørdagsunderholdning på TV 2 og skal holde sommerferie i Danmark? Så fortvivl ej! Fra lørdag 15. juni klokken 20.00 sender TV 2 det helt nye underholdningsprogram “Stjerner på stribe”, der har alt, hvad et rigtigt underholdningsprogram skal have: Masser af stjerner, masser af humor, to par deltagere, der konkurrerer om præmier, og en scenografi i tre etager.

To par konkurrerer om at gennemskue, om ni kendte stjerner giver rigtige eller forkerte forklaringer på forskellige spørgsmål – en slags fup eller fakta. Kan deltagerne gennemskue, om den kendte taler sandt og har ret, når han eller hun faktisk lyver? Hver gang, deltagerne svarer rigtigt, kan de sætte et kryds eller en bolle. Når et par har tre på stribe, har de vundet runden. Holdet med flest point kommer i finalen, hvor aftenens præmie – et gavekort på 25.000 kroner – er på højkant.

For hele familien
Jarl Friis-Mikkelsen er værten, der inviterer hele familien med til festlig quiz, hvor man kan gætte med og blive underholdt af aftenens ni kendte danskere, der ikke er bange for at slå sig løs for åben skærm.

– Det er et underholdningsprogram, hvor viden blandes med fupsvar fra de kendte, og der har været rigtig mange sjove opfindsomme svar fra vores stjerner. De er supergode løgnere – på den sjove måde altså, siger Jarl Friis-Mikkelsen og fortsætter:

– Et godt underholdningsprogram skal have uhøjtidelighed og plads til spontanitet. Man skal både som vært og medvirkende kunne glemme sig selv, mens kameraerne snurrer, for så bliver det mest ægte. “Stjerner på stribe” har plads til overraskelser. Og alligevel kan man godt gå hjem med lidt ny viden.

Flere programmer på Charlie
TV 2 viser i alt ni programmer hen over sommeren, hvor stjernerne på stribe blandt andre er Pelle Hvenegaard, Bubber, Jens Gaardbo, Ibi Støving, Lisbeth Østergaard, Morten Ankerdal, Suzanne Bjerrehuus, Claus Elming og Peter Tanev. Fra mandag 19. august fortsætter programserien på TV 2 Charlie, der sender “Stjerner på stribe” mandag-torsdag hen over efteråret.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button