Italien – England på Eurosport 2

| mandag 30. mar, 2015 15:34 | 0 Kommentarer

fodboldligaerDet er to internationale topmandskaber, der mødes tirsdag aften, når England på udebane møder Italien. Det engelske landshold slog fredag aften Litauen med 4-0 og konsoliderede deres førsteplads i kvalifikationsgruppe E. Englænderne er nu oppe på 15 point efter fem kampe og har allerede lagt betydelig afstand til nr. 2 og 3 i puljen, Slovenien og Schweiz, der ligger seks point efter englænderne.

Englands fornemme resultater skal i særdeleshed tilskrives den engelske offensiv, der er leveringsdygtig i mange mål for tiden. Fredag aften var Premier League-stjernerne Wayne Rooney, Danny Welbeck og Raheem Sterling i hopla og kvitterede alle for træner Roy Hodgsons tillid med ét mål hver. Især Wayne Rooney virkede tilfreds med at være tilbage i rollen som spydspids, og han gav også efter kampen udtryk for, at han var glad for at være tilbage i rollen som angriber frem for den noget mere tilbagetrukkede rolle, han ofte indtager på sit klubhold. Kampen bød også på landsholdsdebut til Christian Eriksens holdkammerat i Tottenham Harry Kane, der for tiden scorer masser af mål. Og selvom Kane af gode grunde ikke havde Christian Eriksen til at skabe de gode afleveringer for sig, skulle han blot bruge få minutter til at score sit første mål for England og bringe holdet på 4-0.

Italien spillede 2-2 ude mod Bulgarien, men andenpladsen i gruppe H er stadig aktuel. Den italienske træner, Antonio Conte, kan stille med et stærkt mandskab til venskabskampen mod England. Således er Gianluigi Buffon, Marco Veratti og Giorgio Chiellini med som de afgørende defensive elementer i truppen, der skal holde Englands sprudlende offensiv fra at score. Præstationen hos den italienske midtbane, der er uden midtbanegeneralen Pirlo, kan blive kampafgørende: Dels defensivt og dels offensivt, hvor midtbanen skal sørge for de afgørende afleveringer til de angribere, som Antonio Conte udvælger til at udgøre frontduoen i kampen mod England.      

Se Italien – England LIVE på Eurosport 2 tirsdag d. 31. marts kl. 20:30.

Del på:

Tags:

Gemt under:: Nyheder

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om