TV-Sport

Ishockey rettigheder solgt – men hvor kan kampene ses?

Sportway Media Group har fra 2023/24 sæsonen købt rettighederne til den danske ishockeyliga Metal Ligaen. Siden 2021 har de danske seere kunnet følge samtlige danske ishockeykampe fra Metal Ligaen på TV2’s platforme. Dansk ishockeys fans har dermed haft en helt unik mulighed for at følge samtlige kampe under samme aftale, og den udvikling fortsætter med den nye aftale med Sportway Media Group.

Sportway Media Group har købt rettighederne til Metal Ligaens kampe, data og bettingmuligheder for de kommende seks sæsoner. Det bliver både testkampe, grundspil, slutspil og Metal Final4, der vises live. Produktionen af den enkelte kamp bliver opgraderet og er allerede testet under den nylige firenationers-turnering i Rungsted og Rødovre. Kampene i Metal Ligaen bliver produceret i samarbejde med DMC Produktion, der er partner til Sportway Media Group.

På hvilke platforme og hvilke medier kampene kommer til at ligge er dog ikke offentliggjort endnu.

Den kommercielle chef i Danmarks Ishockey Union, Thomas Bjuring char forhandlet på vegne af dansk ishockey.

– Der er tale om den største og bedste medieaftale, som dansk ligaishockey nogensinde har lavet, og det er en konsekvens af den enorme fremgang, vi har oplevet på seertal de seneste sæsoner. Fans og tilskuere har ikke blot vist deres opbakning ude i hallerne, men også hjemme i stuerne, og vi er nu sikre på, at der bliver betalt tilbage med et endnu bedre produkt, end vi hidtil har set, siger en glad Thomas Bjuring.

I samme kategori

Back to top button