Streamingnyt

Interrogation

- true crime-serie på C More

En ung mand er idømt livsvarigt fængsel for drabet på sin mor, men kæmper desperat videre for at bevise sin uskyld. Sagen strækker sig i mere end 20 år, og bliver nu skildret i true crime-serien Interrogation, som får premiere på [CMore] den 18. september. Her skal seerne følge beviserne, og se afsnittene i den rækkefølge, som de finder rigtig.

Når efterforskere genåbner en sag med løse ender, så forlader de den lineære fortælling, der præsenteres i dokumenterne i den oprindelige efterforskning. I stedet vælger de deres egen retning og følger beviserne i den rækkefølge, som de ønsker. Det samme er der lagt op til i Interrogation, hvor seerne skal forsøge at samle puslespillet i en rigtig mordsag.

Interrogation er baseret på en virkelig historie, og består af 10 afsnit. I det første afsnit bliver seerne præsenteret for dagen, hvor forbrydelsen fandt sted. Herefter er det op til seeren selv at vælge rækkefølgen på de efterfølgende otte afsnit, som leder op til det 10. og sidste afsnit, som samler op på hele serien. De skal blot følge beviserne, lyder opfordringen fra CBS ALL Access, som står bag true crime-serien. Et interessant format og lidt i stil med de velkendte børnebøger, hvor du er hovedpersonen og dine valg bestemmer handlingen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Peter Sarsgaard (The Killing) og Kyle Gallner (American Sniper) spiller hovedrollerne i Interrogation. Peter Sarsgaard spiller rollen som David Russell, der var den ledende efterforsker på sagen, mens Kyle Gallner spiller rollen som den mordtiltalte søn, Eric Fisher.

David Strathairn (Good Night, and Good Luck) ses i rollen som Erics far, Henry Fisher, mens Vincent D’Onofrio (The Godfather of Harlem) kan opleves i rollen som Ian Lynch, som er en betjent fra politiets afdeling for interne affærer. En karakter der ender med at blive Eric Fishers største allierede.

Interrogation er skrevet af den Emmy-nominerede svensker Anders Weidemann (30 grader i februari) sammen med amerikaneren John Mankiewicz. Begge er også executive producers på serien sammen med blandt andre svenske Henrik Bastin, der i sin tid stiftede produktionsselskabet STO-CPH, der siden blev solgt til Metronome.

Interrogation får premiere fredag den 18. september på [CMore]. Alle afsnit frigives på én gang. Efter afsnit 1 kan afsnit 2-9 ses i vilkårlig rækkefølge, mens der sluttes af med afsnit 10.

[CMore14dagegratis]

C MORE | Interrogation
C MORE | Interrogation
Kilde: C More presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button