Lyd produktnyt

Innovative høretelefoner lanceres hos HiFi Klubben

EET Europarts har netop indgået aftale med HiFi Klubben om lancering af australske nuraphone i samtlige af kædens butikker. Lanceringen sker per 29. maj og giver HiFi Klubbens kunder en eksklusiv mulighed for at opleve de unikke egenskaber ved nuraphone

HiFi Klubben har valgt at tage australske nuraphone ind i alle sine 99 butikker og kan nu tilbyde høretelefoner tilpasset den enkelte bruger. De færreste tænker nok over det, men måden, vi hører, varierer meget fra person til person. Nogle er følsomme overfor dybe frekvenser, mens andre primært hører de høje toner. Lyden fra en høretelefon er resultatet af de lydmæssige valg producent har taget, i samspil med hvordan ens egne ører opfatter præcis den klang. nuraphone bruger avanceret teknologi til at måle brugerens hørelse, og genererer en personlig profil med optimal lydgengivelse til den enkelte bruger.

For virkelig at forstå de helt unikke egenskaber ved nuraphone er man nødt til at have hørt det med egne ører. Det er her HiFi Klubben kommer ind i billedet som en strategisk salgskanal, idet samtlige butikker vil være udstyret med demo enheder, så brugeren kan komme og få den gode oplevelse inden et eventuelt køb.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Hos EET Europarts har vi vurderet, at HiFi Klubben er en optimal salgskanal og strategisk partner for at introducere nuraphone til det Nordeuropæiske marked. Et produkt af denne type skal opleves, og det har HiFi Klubben mulighed for at tilbyde sine kunder. Derfor er vi utrolig glade for at have indgået denne samarbejdsaftale med en så stærk partner som netop HiFi Klubben.”

HiFi Klubben, der har fulgt nuraphones udvikling fra Kickstarter til den endelige lancering, er begejstrede for nura.

”Vi er stolte af vores nye samarbejde med nura, og mener det er et helt unikt og banebrydende brand, der passer perfekt i HiFi Klubbens sortiment. Ingen andre høretelefoner på markedet kan i løbet af få minutter skabe en fuldstændigt brugertilpasset musikoplevelse. nuraphone er en høretelefon der skal opleves!”, siger Jonas Heilesen, Produktchef hos HiFi Klubben.

Pris og tilgængelighed

nuraphone vil være i handlen i samtlige af HiFi Klubben’s butikker fra den 29. maj til en pris på DKK 2.999,-

Kilde: EET Europarts presaa

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button