YouSee

Infokanalen vender tilbage hos YouSee

feature_youseeEfter to års pause, har du nu igen mulighed for at få et overblik over, hvad der sendes i dit tv med Inforkanalens splitscreen. YouSee bringer kanalen tilbage i skarpere kvalitet, med forbedret lydside og en ny mulighed for produktinspiration, lover de.

Ved første øjekast ligner Infokanalen sig selv med sin velkendte splitscreen, men den nye udgave er både i HD og 16:9. På kanalen vises live tv-signaler fra 28 af kanalerne i Fuldpakken, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad der vises i dit tv.

Udover den populære splitscreen er Infokanalen blevet opgraderet på følgende områder:

Lydsiden består som noget nyt af nonstop musik fra YouMusics store musikunivers. Dette gør det muligt at bruge kanalen som radio uden forstyrrende reklamer. I midterbilledet på skærmen kan man følge med i, hvilken sang man hører.

Midterbilledet er reserveret til inspiration. Her er fokus på, hvad man som kunde kan bruge YouSee’s mange produkter til samt trailers og anbefalinger for særligt populære udsendelser.
Som ekstra funktion kan Infokanalen bruges til at tjekke, om billedet på ens fjernsyn er indstillet korrekt. Er alt som det skal være, vil der være en sort kant rundt om hele billedet.

Infokanalen erstatter TV Guiden, som de sidste par år har indtaget kanalplads fire.

Kilde: YouSee

I samme kategori

Back to top button