TV-Nyt

Ibi Støving bliver vært i nyt program på TV 2

ibi støving TV  2 hvem bor hvor
Nu bliver Ibi Støving for første gang i TV 2-regi vært på sit helt eget program.
(Foto: Henrik Hammel / TV 2)

I sidste måned kårede danskerne Ibi Støving som ”Årets kvindelige tv-vært” ved Billed-Bladets årlige TV-Guld-Fest. Den smilende tv-vært har gennem det sidste års tid været et fast indslag hos de morgenfriske som vært på “Go’ morgen Danmark”. Her har Ibi Støving været vikar for Ida Wohlert, som har været på barselsorlov i et års tid.

Nu bliver den veloplagte og populære vært for første gang i TV 2-regi vært på sit helt eget program, ”Hvem bor hvor”, der sendes på TV 2 i løbet af sommeren.

Hvem er dygtigst til at genkende danskerne ud fra deres bolig?
I programmet konkurrerer to livsstilseksperter i seks programmer om, hvem der er dygtigst til at genkende danskerne ud fra deres bolig. De to eksperter er Carsten Michelsen og Mette Lehmann, som er henholdsvis kreativ direktør hos McCann Copenhagen og art director hos Bates YR.

I hver episode besøger vi tre danske familier, der har overladt nøglerne til deres bolig til de to eksperter, som bliver præsenteret for fotografier af hver enkelt beboer.

Ibi Støving viser derefter de to livsstilseksperter rundt i boligerne, og når rundvisningerne er færdige, skal de to eksperter ud fra fotografierne ”parre” beboerne og beslutte, hvem der bor i hvilke af de tre hjem.

Kan eksperterne regne ud, hvem der er par med hvem – og hvor de bor?

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button