YouSee

I Kina går det godt – rejseprogram med Esben og Peter

Kommer kineserne til at overtage verden? Det har vi efterhånden hørt et stykke tid, og Peter Falktoft og Esben Bjerre har derfor pakket kufferterne og er fløjet til det enorme og højteknologiske land for at se nærmere på tingenes tilstand.

”Vi har længe drømt om at lave en reportage fra Kina, der jo i vores generation er det spanskrør, der trues med, hver gang vi skal have vedtaget politiske reformer. Det moderne Kina bliver målestokken og argumentationen for, at børnene skal gå mere i skole, de unge skal uddanne sig hurtigere, og de voksne skal arbejde i flere år. Det er både sundt og vigtigt, at vi ved lidt om, hvad det er for et land, der dikterer, hvor meget vi skal kunne her i Danmark, og det er grunden til, at Esben og jeg besluttede at lave et informativt og nysgerrigt rejseprogram fra Kina,” fortæller Peter Falktoft.

På rejsen i Kina følger vi bl.a. Peter og Esben til en kinesisk forretningsmiddag, hvor der serveres 1000 år gamle æg og fuglefødder, på besøg i et munketempel, hvor der ikke er meget ro og til en af landets store produktionsbyer, hvor det vrimler med plastik i alle afskygninger. Hvad tager de to rejsende så med sig hjem?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Vi skal ikke frygte Kina. Vi skal bare være ærlige og anerkende, at vi ikke har en jordisk chance for at hamle op med dem på konkurrenceevne eller markedsvilkår. Det tog er kørt for længst. Vi kan, og med vi mener jeg i hvert fald Esben og jeg, lære at sætte pris på, hvor vidunderligt et land vi selv bor i. Noget man bedst lærer ved at tage steder hen, hvor alt er anderledes,” siger Peter Falktoft og fortsætter:

”Perspektiverne er mange, selv for et par bøver som os, og det håber vi inderligt skinner igennem.”

Når han tænker tilbage på Kina, er Falktoft dog ikke i tvivl om, at den vildeste oplevelse på rejsen var turen med et kinesisk højhastighedstog

”Det mest fantastiske ved Kina var uden sidestykke muligheden for at hoppe på et tog, der kørte til tiden for så at stryge 1500 km gennem landskabet på 3 timer. Det var intet mindre end mageløst.”

En legeplads for erfarne komikere
Hos YouSee, der lancerede Comedy-kanalen i maj, glæder man sig over at kunne præsentere endnu et program i halen på ’Hva’ fanden’, ’29’ og ’Dybvads Sofa’.

”Vi har hele tiden haft en ambition om, at YouSee Comedy skal være en legeplads, hvor erfarne komikere kan få lov at prøve ting af og slippe kreativiteten løs. Peter og Esben har jo været med længe, og jeg er glad for, at vi sammen har kunne realisere en ide, de har haft i flere år,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee og fortsætter:

”YouSee Comedy skal dog også være et vækstlag for nye talenter. Derfor glæder jeg mig også til, at vi kan præsentere en fodbold-komedieserie med danmarksmesteren i stand-up, Melvin, der tager udgangspunkt i hans afrikanske baggrund. Vi er allerede i fuld gang med produktionen, og det skal nok blive sjovt.”

YouSee Comedy

  • Alle YouSee’s tv-kunder får YouSee Comedy med som en del af deres tv-pakke og kan derfor se ’I Kina går det godt’ fra 1. august. De kan se med via deres app, YouSee TV & Film, tv.yousee.dk eller deres tv-boks.
  • Derudover kan alle se med via yousee.dk/comedy, hvor man også fra den 1. august kan se de første fire afsnit af ’I Kina går det godt’.
  • Fra den 20. august kan man se de næste fire afsnit af ’I Kina går det godt’ – både via YouSee’s app og tv-boks samt på yousee.dk/comedy.
  • YouSee Comedy består af en lang række danske egenproducerede comedy-programmer, men derudover vil YouSee løbende købe comedy fra både nær og fjern.
Kilde: YouSee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button