StreamingnytNet-TV

Filmleje på nettet – billigst og bedst?

filmleje på nettet bedst billigst

Dagene hvor vi smuttede ned på tanken for at leje film er ovre. Nu lejer vi film online.

DIGITALT.TV tjekker prisen på at leje de nyeste film online og sammenligner også de enkelte tjenester på tilgængelighed, billede og lyd.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Udgangspunkt i forhold til prissammenligningen er lavet med udgangspunkt i filmene All Inclusive og Taken 3, der var premiereaktuelle på sammenligningstidspunktet.

 

Pris

Det generelle prisniveau for leje af premiere film online ligger på omkring 39 – 49,-. Nogle tager mere for leje af HD udgaver.

For den pris for du typisk adgang til at streame filmen i 48 timer.

Blockbuster billigst med klippekort

Billigste mulighed vi kunne finde i forhold til premierefilm var Blockbuster der har et klippekort til 3 film til 99,-. Dermed kommer prisen pr. film ned i 33,-/stk.

Billedkvalitet

iTunes har i en række år været førende på billedkvalitet. De kører med 1080p opløsning på deres HD titler. Flere tjenester tilbyder kun 720p som maks opløsning på film. Hus at opløsning og kvalitet afhænger af den platform du ser tjenesten på og din aktuelle Internethastighed.

Lydkvalitet

Selv vi skriver 2015, så er 5.1 lyd absolut ikke en selvfølge på filmleje tjenesterne. Vi har i tabellen noteret mulighed hos Blockbuster, iTunes og SF Anytime.

*5.1 lyd – Muligheden kan være afhængig af, hvilken platform du ser på.

Tilgængelighed – Platforme

En væsentlig del, når du skal vælge, hvilken filmlejetjeneste du vil anvende, er hvilke platforme du kan se filmen på. Vi har medtaget Chromecast, Apple TV, AirPlay, Smart TV, fordi vi har fokus på filmleje som du ser på fladskærmen.

Blockbuster klarer sig bedst på tilgængelighed med tilgængelighed på Chromecast, AirPlay og på en række Smart TV. Du kan også se Blockbuster på Playstation 3/4.

*Smart TV – Udvalget af Smart TV tilgængelighed er forskelligt fra producent til producent. Google Film er f.eks. kun på de nye 2015 Android TV fra Sony. Mens Plejmo Smart TV app kun findes til Samsung TV.

I samme kategori

Back to top button