Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Hvilke streamingtjenester skal du vælge?

Dette indhold er sponsoreret 

Der findes i dag en hav af forskellige streamingtjenester, der alle udbyder forskelligt indhold og forskellige priser. Derfor kan det også være svært at overskue, præcis hvilken eller hvilke streaming tjenester, du skal vælge. Det kan nemlig blive en rigtig dyr fornøjelse at have mange streamingtjenester, da de alle kræver en månedlig betaling, der hurtigt løber op. Hvis du dog er en rigtig film og serie elsker og gerne vil have valgmuligheder fra alle hylder, da det kan være frustrerende ikke at have adgang til alle film og serier, kan du naturligvis prioritere dette i din økonomi ved at spare pengene sammen, eller eventuelt kan du tage et lån. Hos Moneezy kan du finde og sammenligne lån. Hvis du derimod gerne vil være mere selektiv med dine streamingtjenester, kan du her i artiklen læse om noget af indholdet og priserne på de mest populære streamingtjenester i dag. 

Netflix

Netflix er der, hvor det hele startede og dermed også stadig en af de absolut mest populære streamingtjenester, der findes i dag. Du bør købe Netflix, hvis du skal kunne være med i samtalen om alle de mest populære film og serier, som de bliver ved at spytte ud hos Netflix, bl.a. Squid Game og det danske hit Kastanjemanden. Netflix laver både såkaldte Netflix Originals, some er deres egne produktioner, men de har også en masse klassikere og købt indhold. Hos Netflix kan du få en måned gratis, og herefter er det billigste abonnement 79 kr pr måned, hvortil du kan købe et dyrere abonnement, hvis du vil have 4K kvalitet og mulighed for at 4 personer kan se film på en og samme tid, så koster det 129 kr pr måned. 

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

HBO Max

HBO er mest kendt for blandt andet at have Game of Thrones og Handmaids Tale på listen over serier. Serierne er netop HBO’s stærkeste side, hvor de til gengæld kan halte lidt på filmfronten. Du kan hos HBO få 2 uger gratis og i øjeblikket kører de med et tilbud, hvor du kan få HBO Max til 39,50 kr pr måned resten af livet, hvor normalprisen ellers er 79 kr pr måned, så det handler om at slå til nu. 

Viaplay

Sport og reality er hovedparten af Viaplays indhold, så det er her alle sports fans bør lægge deres penge. Hos Viaplay får du også 2 uger gratis prøveperiode, hvor du herefter kan købe et abonnement til 119 kr pr måned, men hvis du for eksempel skal have en udvidet sportspakke, kan du finde abonnementer helt op til 449 kr pr måned. 

 

I samme kategori

Back to top button