TV-Nyt

Hvem vil være millionær nu om fredagen

Huxi Bach og Niels Hausgaard
Huxi Bach og Niels Hausgaard forsøger at vinde en stor pose penge til organisationen Red Orangutangen, når de gæster Hans Pilgaard i “Hvem vil være millionær? – I den gode sags tjeneste”. (Fotos: Henrik Ohsten / TV 2)

Når TV 2 fredag 5. april har premiere på en ny sæson af ”Hvem vil være millionær?”, bliver det med deltagelse af både kendte danskere, der quizzer ’i den gode sags tjeneste’, ekstremsport-udøvere, studerende samt singler, der både får mulighed for at date og quizze sig til en gevinst.

I premiereprogrammet går en eventuel gevinst til organisationen ”Red Orangutangen”, og folkene bag denne beslutning er Huxi Bach og Niels Hausgaard.

De to scenevante personligheder håber, at deres paratviden rækker – også selv om Niels Hausgaard ifølge Huxi Bach har en noget selektiv hukommelse…

Ekstremsport-deltagere
I programmerne 12. og 19. april medvirker ekstremsport-deltagere i “Hvem vil være millionær?” for at vinde penge til deres passion, som koster mange penge. De dyrker f.eks. river rafting og adventure racing og er konstant på jagt efter spænding og nye udfordringer.

Det bliver der nu også masser af for det par, som er hurtigst på aftrækkeren og kan indtage landets varmeste stole. Blandt ekstremsport-deltagerne er Thure og Bjarke, der brænder for netop adventure racing, hvor de rejser verden rundt og gennemfører op til 800 km lange løb med både svømning, løb og cykling.

Hos quizmaster Hans Pilgaard får de chancen for at vinde en million kroner til at finansiere næste store drømmeekspedition.

Blandt de kendte danskere, som medvirker i efterfølgende programmer, er Thomas Warberg, Julie Ølgaard, Uffe Holm, Anne Sofie Espersen og Michael Schøtt.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button